Dostlar, motosiklet giyim kuşamımıza dünyalar kadar para harcıyoruz. Yeni birşeyler alırken kırk kere soruyoruz fiyat-kalite performansını. Acaba ne marka aksesuarlar kullanıyoruz ve bunlardan ne kadar memnunuz, verdiğimiz paraya değiyor mu? HErkes aksesuarlarını yazsın, 10 üzerinden puanlasın bakalım.
Belki aksesuar alacak arkadaşlara, yani hepimize faydalı bir topik olur...

Ben başlayayım:

Mont: Dainese - 9 (mont kaliteli ama internetten, denenmeden almıştım, racing' montuymuş, biraz ufak tefek...)

Pantolon- Held- 9 (fiyatına göre çok başarılı bir pantolon. kışın buz gibi havada üşütmüyor, rüzgar geçirmiyor, çok şiddetli olmadıkça yağmur da geçirmiyor, ayrıca reflektörleri gece sürüşü için avantaj)

Kask- Nolan N102- 6 (o fiyata asla değmeyecek bir kask. Rüzgar sesini tamamen alıyor, güneş siperliği dışarıda, tam bir rezalet)

Eldiven (kışlık) held- 7 (eh işte. Soğuktan iyi koruyor ama suyu yeyince kaskatı kalıyor.)

Eldiven (yazlık) held mx- 7 (ergonomik, ama korumasız)

Eldiven (yazlık) mts mx- 9 (hava kanalcıklarıyla elleri ferah tutuyor, inanılmaz ergonomik ve koruması da var, fiyatı ise çok düşük, 35 YTL civarı)

Bellik- zandona (4'lü)- 10 (böbrekleri, sırtı koruyor; olmazsa olmazlardan. çok kullanışlı)

yelek- (hudson)- 10 (Hudson deri işini çok iyi biliyor. yelek hakikaten 10 numara)

bot: oxtar- 9 (Çok kaliteli bir bot ancak tabanında ince kauçuk şerit koptu; ha ne işe yarıyordu, hiiç ama niye kopuyor kardeşim, kırdım 1 puan)

termal içlik: thermoform- 10 (10 derecenin altında sürüş yapacak olan arkadaşlar, muhakkak aln muhakkaakkkk, beklemediğiniz anlarda hayatınızı kurtarıyor)

fular: held-10 (kış sürüşlerinde polar malzemeli bu fular sıcaktan bayıltıyor, acaip konforlu)