Herkese merbaha. Aranıza yeni katıldım. Ankarada Batıkentte oturuyorum. Henüz motorum ve motor ehliyetim yok. Kısa süre içinde onlarıda halletmeyi düşünüyorum.
Tekrar merhabalar..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
..
A Rh (+)Herkese merbaha. Aranıza yeni katıldım. Ankarada Batıkentte oturuyorum. Henüz motorum ve motor ehliyetim yok. Kısa süre içinde onlarıda halletmeyi düşünüyorum.
Tekrar merhabalar..
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Hoş geldin yiğidim... Mevlam gönlüne göre versin inşallah... Ankarada çok değerli büyüklerimiz ve dahi dostlarımız mevcut, eminim sana çok yardımcı olacaklardır...
SSUUUUuuu...!
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldin kardeşim,
umarım isteklerine tez zamanda kavuşursun.
Kendini biraz daha tanıtırmısın.Okuyormusun,ne iş yapıyorsun gibi...
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
rr
izmir
0 Rh (+)hoşgelmişsin kardeşim
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)aramıza hoş geldin kardeşim
Yok
..
A Rh (+)Evet okuyorum. 2 yıllık bilgisayar bölümü bitirdim. Şimdide açık öğretim fakültesi 3. sınıftan devam ediyorum. Ayrıca Öss, Dgs ne varsa onlara çalışıyorum![]()
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)hoşgeldın arkadas..
GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)aramıza hoşgeldin.. bu kış günlerini değerlendir ehliyet işini aradan çıkar derim.. motosiklet ehliyeti olan bir adamın bir gün mutlka motoruda olacaktır:)) bizi gelişmelerden haberdar et.herşey gönlünce olsun.
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Seni yürekten tebrik eder emeklerinin boşa çıkmamasını dilerim.
Sağlıcakla kal.
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)Hoşgeldin. Belki daha önce de demişimdir ama bakmaya zamanım yok![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)