Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 189 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Hayırlısıyla alışveriş işlemi bitti çok güzel yorucu ama bi o kadarda eğlenceli bir gündü bugün oluşumuna katkısı olan tüm arkadaşlara ve özellikle bugünkü alışverişte orda hazır olan Rana öğretmenim Selçuk Bülent Doğan Gülay Alper ve Doğumgünü olduğu halde bizi yanlız bırakmayan Filiz kardeşime çok çok teşekkür ediyorum.İyiki varsınız
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

HONEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bulent Bal
    Turşucu
     VARADERO
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısıyla alışveriş işlemi bitti çok güzel yorucu ama bi o kadarda eğlenceli bir gündü bugün oluşumuna katkısı olan tüm arkadaşlara ve özellikle bugünkü alışverişte orda hazır olan Rana öğretmenim Selçuk Bülent Doğan Gülay Alper ve Doğumgünü olduğu halde bizi yanlız bırakmayan Filiz kardeşime çok çok teşekkür ediyorum.İyiki varsınız
    Kubilaycım,

Bizler sadece küçük bir maddi katkı yaptık asıl emek verenler sizlersiniz

Hepinize tek tek teşekkürler

Filiz Demir Karakullukcu
    Finans
     Suzuki DL650 V-STROM
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet, yorucuydu ama gerçekten de çok eğlenceli bir alışveriş oldu.Tahminimizden iyi olduğunu düşünüyorum sonucun.Bir oda dolusu eşya almışız.Hedefimize ulaştık sayıyorum bu anlamda. Bir de 18 Ocak günü iyi bir katılımla oraya gidebilirsek, planladığımız gibi bir gün geçirebilirsek ve oradaki yaşlılarımıza güzel bir gün geçirtebilirsek, bence bu yaptığımız en güzel organizasyon alacak. Alışverişte bizimle olan, olamayan, emeği geçen herkese çok çok teşekkürler....

rakursi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gülay bahar bayraktar
    raporlama uzmanı
     suzuki M800
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ben de teşekkür etmek istiyorum hepinize arkadaşlar.
    son ana kadar hala topladığımız bağışların meblağını yükseltmek adına yaptığınız telefon görüşmelerine,
    açız , yorulduk, tabalarımız şişti demeden , CANI gönülden karıncalar gibi çalışarak,
    neredeyse oradaki dükkanların yarısından çoğuna girip pazarlık yaparak bir gün geçirdik.
    hepinizle GURUR DUYUYORUM ve ayakta ALKIŞLIYORUM.
    çok güzel insanlarsınız,
    dünya üstünde az kaldığını düşündüğüm İYİLİĞe harika örneklersiniz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)