Organizasyon için emeği geçenlere teşekkür. Saatınıde belirtirseniz sevinirim,malum oyun nedeniyle 14 den önce kıpırdayamıyorum.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)Organizasyon için emeği geçenlere teşekkür. Saatınıde belirtirseniz sevinirim,malum oyun nedeniyle 14 den önce kıpırdayamıyorum.
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)hepinizle gurur duyuyorum arkadaşlar
bi alkış istiyorum sizin için
mojo ve rakursi olarak listeye adımızın yazılmasını rica ediyorum
adminim
ben de çalışmalara başlıyorum
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)Ohh be. En zor işi, "organizasyon"u birileri yaptı da ben de hazıra konabildim
Çok teşekkür ederim ve tebrik ederim. Beni de listeye yazın lütfen. İnşallah bir sorun çıkmaz da sözümden dönmüş olmam.
Ben de facebook otomatikmandalina grubuma yazayım bakayım ne çıkacak :D
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)arkadaşlar site yönetimine de yazdım ama buradan da bilgi vermek istiyorum sizlere;
bağışlarımız toplandıktan sonra alım konusunda eğer alım yapılacak iyi bir yer bulunamaz ise , en uygun yer eminönü diye düşünüyorum.
ben ,ziyaretimizden önceki gün olan cumartesi alış verişi yapmak için gönüllüyüm fakat haldun (mojo) cumartesileri çalıştığı için , aldıklarımızı yüklemek için bir araca ihtiyaç duyacağız. bunu için destek verecek kimse var ise ben her türlü desteğe hazırım ve gönüllüyüm bilginiz olsun.
ayrıca daha bugünden şirket arkadaşalarımla yaptığım görüşme neticesinde ;
katılımcı olarak bize eşlik etmek isteyen dostlarım var.
bayram ziyaretlerimi bu kez yaparken ben konu ile ilgili yardım da toplamaya karar verdim. sizler de bu şekilde bir çalışma yapabilirsiniz.
bağış için farklı fikirleri olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın
Suzuki DL650 V-STROM
İstanbul
A Rh (+)
Alımlar için zaten Eminönü en iyi seçenek. Ama bunun dışında alınacak malzemelerle ilgili tanıdığınız, Eminönü'nden de uygun fiyata alım yapabileceğimiz
bir yer varsa bunları paylaşalım.
Ben çalıştığım sektör itibariyle terlik alımı konusunda sanırım birşeyler yapabilirim.Bunun gibi yani.Bunu da yönetimle paylaştım.Araç konusu da tamam.Hem alışveriş günü hem de ziyaretimizde yardımcı olacak araç da hazır.
Bu arada kurumda kalan 0-6 yaş grubu çocukları da düşünelim.15 kişilik çocuk grubu bulunuyor orada.Başlıkta bu ayrıntı şu an yeralmıyor ama eklenecektir.
Bayram ziyaretlerinde bence bunu da gözönünde bulundur.Kullanılmamış ya da az kullanılmış malzemeler olabilir çocuklar için. Aklına gelebilecek herşey olabilir.Hepsi 15 kişi çünkü çocukların.Sayı da az...
Bu arada evimizde kenarda köşede birgün lazım olur diye beklettiğimiz eşyaları da gözden geçirelim. Mutlaka değerlendirme vakti gelmiş birşeyler vardır içlerinde...
yamaha XT 660 R
istanbul maslak
0 Rh (+)benide ekleyin![]()
hyosung GV250
istanbul
0 Rh (+)katılmayı çok istiyorum ogünkü durumum ne olur katılabilirmiyim bilmiyorum ama hediyelerde payım olmasını istiyorum listeye benide ekleyin gelemesemde alınacak hediyelere ortağım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)