ben farı renault toros far camı alarak değiştirdim.uyarladım desem daha doğru olur 55 w bide oto ampülü taktım herşey tamam
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
ben farı renault toros far camı alarak değiştirdim.uyarladım desem daha doğru olur 55 w bide oto ampülü taktım herşey tamam
aktapot56 nick li arkadaş. Seni uzun zamandır takip ediyorum ve şiddetle tanışmak istiyorum.
Arkadaşın çok alternatif çözümleri var arkadaşlar, foruma danışman olmalı.
Çanta yapımı, akü ve çok değişik mevzularda çözümlerini okumuşluğum vardı forumda, ama pek sık giremiyor sanki
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
Baya eski bi konu ama aynı sorunu yaşayanlar için kesinlikle far ampülünün altındaki soket temas etmiyor diyebilirim. böyle bi sorunla karşılaşan olursa tekrar, farı söküp ampülü oynatıp denesinler. temas sorunu çok yaşanıyor RRlerde. kalıcı çözüm tabikide soket tarzı bi bağlantı olacaktır.
ampülü degiştir ruhi eger ampül saglamsa bir de elektırık aksamındaki temassızlık olabılır cokl birsey tutacagını sanmıyorum bunun ıcın servıse ugramanı gerektırcek bır durum yok dıye dusunuyorum malum servıs fıyatları
Merhaba bende de aynı şekilde arıza oldu en saglamı soket değişecek 5₺ ye hepsi bu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)