Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

sophist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yagız
    ogretmen
     RR 250E-9 35 HTS 87
     ızmır
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    benim de benzer bir sorunum var bu arada ben de yeniyim.
    sorunum şu 3 gün arayla motora binmek istediğim zaman oluyor genelde:marşa bastığım zaman sadece çıt çıt diye ses geliyor motor çalışmıyor.vurdurrarak çalışıyor bir süre gidiyorum stop edip açtığımda sorunsuz çalşıyor ama her defasında sanki hiç iletim yok.
    farlar,sinyaller korna sıkıntısız çalışırken marştan sadece çıt sesi gelmesi ne ile ilgili olabilir ve bu sorunu nasıl çözebilirim.

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı sophist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorunum şu 3 gün arayla motora binmek istediğim zaman oluyor genelde:marşa bastığım zaman sadece çıt çıt diye ses geliyor motor çalışmıyor.vurdurrarak çalışıyor bir süre gidiyorum stop edip açtığımda sorunsuz çalşıyor ama her defasında sanki hiç iletim yok.
    farlar,sinyaller korna sıkıntısız çalışırken marştan sadece çıt sesi gelmesi ne ile ilgili olabilir ve bu sorunu nasıl çözebilirim.
    Bana akü ömrünü tamamlıyor gibi geldi.
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

sir82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serhat Koçak
    Montaj personeli
     Regal Raptor 250 DADYW
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Aynı sorun benim RR de var Akümü yeni aldığım gün de aynısını yaptı. Vurma yapıyor ama motorda yanma ile çalışma oluşmuyordu. Gerçi hala öyle hep vurdurarak çalıştırıyorum aradan 3,4 gün geçtimi hiç dokunma bana dier. Aldığım genel cevaplar akü bitmiş olabilir ,konjektör arızalıdır değişebilir, alternatör de, karbüratör temizlenebilir, motoru fazla yatırmamalı binilmesede arada bir çalıştırılıp akü şarj edilmeli, sonuç e işsizim param olsaydı yaptırırdım

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,932
    Beğenilmiş
    7,150
    Alıntı sophist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lanbaların sorunsuz yanıyorsa aküde azda olsa voltaj var demektir ama yaterli voltaj yoksa bile yavaşta olsa marşın dönmesi lazım akü ve marşın üstündeki kabloları kontrol et gevşemiş veya oksitlenmişde olabilir onlarda bişey yoksa akü şarz almıyor olabilir o zaman servisin bakması lazım kolay gellsin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)