Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

darkened - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

selçuk bahcivan
    mühendis
     artık yok sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    saol teşekkürederim dileklerin için utku sanada geçmiş olsun çukurlar özellikle yüksek hızda çok tehlikeli, fakat bendeki durum çukur değildi, daha doğrusu şöyle açıklayayım; ben yol şantiyesinde mühendis olarak çalışmaktayım ve yol yapım esnasında alt zemin iyi sıkıştırılmadığı için yolda tekerlek izi şeklinde çökme vardı ve böyle yollardan geçerken bu yol bozukluğu doğrudan motorun yönüne etki ediyor ve motorun yönünü istemediğiniz bir tarafa çekiyor eğer istemediğiniz taraf güvenli değilse ki bende değildi ve kaza kaçınılmaz oldu. Son anda pas geçmeye çalıştım virajı fakat olan olmuştu yerdeydim, Allah muhafaza ölümle bile sonuçlanabilir bu durumlar. O yüzden arkadaşlar çok dikkatli olmak lazım, İstanbul da sürpriz çok, önüme ayı çıksa şaşırmam

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı darkened Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O yüzden arkadaşlar çok dikkatli olmak lazım, İstanbul da sürpriz çok, önüme ayı çıksa şaşırmam
    oda çıkıyor merak etme!!!! ama gözlerin pençeli, kürklü ayı aramasın o ancak çadır kampı yaptığımız dağ köylerinde çıkar , istanbulda da iki ayaklı insana benzer ayılardan bolca var ve sık sık karşımıza çıkıyorlar.

geçmiş olsun..
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)