SElam. Ben İlker Ançı. Eskişehir'in Regal Raptor servisiyim. Emrahın motoruna da ben bakıyorum.Onun aracılığı ile siteyi öğrendim. Hepinize sevgiler selamlar. Motorlarınızla ilgili sorunuz olursa beklerim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
EskişehirSElam. Ben İlker Ançı. Eskişehir'in Regal Raptor servisiyim. Emrahın motoruna da ben bakıyorum.Onun aracılığı ile siteyi öğrendim. Hepinize sevgiler selamlar. Motorlarınızla ilgili sorunuz olursa beklerim.
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)ilker arkadaşım hoş geldin aramıza.....
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
caponord
Samsun
B Rh (+)gomtanımızın motörüne iyi bak ... tüm camia yakana yapışırıs haberin olsun.... :lol: :lol:
ayrıca hayırlı işler dilerim....![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
ilker kardeşim hoşgeldin. sen bu sitenin yolunu bilirmiydin usta. Hadi hayırlı olsun bakalım...hayırlı işler...
[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.
Eskişehirİlker, hoşgeldin adamım.
Arkadaşlar, İlker ve yanındaki ustası gerçekten sanatker ustalar. Bu motorların sıkıntılarını anlayabilen ve çözüm üretebilen arkadaşlar. O yüzden faydalı bir arkadaşlık olabileceğini düşünüyorum. Tekrar hoşgeldin İlker Usta![]()
![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)ustalara yağ çekmeyeliiimmmm.....şşşşşşş.......tayfunu geçtin haa gomtanım.....üzerine balda dökelim .....hıhıhahahahaha.....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
EskişehirSezar'ın hakkını Sezar'a verelim kardeşim :D
KYMCO XCİTİNG 250 İ-YAMAHA YZF R1
İstanbul
B Rh (+)eski şehirde servis açılması iyi olmuş..
orada dostlarım var.regal almayı düşünüyorlardı ama servis noktasının olmadığı için tedirgindiler.
ERKARA A.Ş volkswagen deki dostum rıdvan bak servisiniz olmuş işte..hadi bakalım...
Biz istersek meskeni alem,alemi Kral,Kralı soytarı ederiz,
Biz istersek zamanı alır gunesi batırır kıyameti koparır gideriz....
EskişehirBu arada İlker Usta'ya sadece 5 üye hoşgeldin demiş. Ayıp olmasın soora arkadaşlar. Biz de ona anlattık bizim site şööle iyi, bööle kardeş filan diye.
Yamaha Virago XV 535
Denizli
B Rh (+)Eheh ben de yari Eskisehirli sayilirim, hosgeldin Ilker Usta.emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)