sa
foreman senin bu güzel aktarımın çok hoşuma gidiyor ve basit diyip bir meseleyi geçmiyorsun .held iyi marka ama demekki bazen hatalı imalat olabiliyor bende bu montlara bakmıştım ama fiatı ve havalandırması az oluşu hoşuma gitmemişti bende scorpio nun havalandırmaları ve kampanyada oluşundan onu tercih ettim yenibosnadan aldım feyzioglundaki arkadaşların tavsiyesi ilede ls2 kask açılır çene almıştım bir gün sonrada kaza olunca 2 sinide test etmiş oldum .test nasıl gerçekleştı ben 90 kg geliyorum motorla 110 la tahmini çarpışma gerçekleşti ben on metre uçup sag omzum başım ve kolum üzerine asfalta düşüp bir 10 mt de süründüm .netice kaskın dışında hafif çizikler başımda kaskın iç döseme izleri bir hafta kaldı. montsa sag omuz (rütbe yeri .artık oraya 40+3 yıldız koymak gerekir o zaman askerliği tam yapanlar rütbesini yazsınlar) üç dört kat sürtünmeden parçalandı kolunda da sürtünme izleri kaldı benim omzumda ve kolumda hiç bir şey hisettmedim.böyle bir kazada gayet iyi netice verdi görevini yaptı bu iki markayıda tavsiye ederim.foreman gibi foto aktaramadıgımdan anlatmaya çalıştım dikkatli sakin sürüşler dilerim