Yakışırinci Nickli Üyeden Alıntı
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)Yakışırinci Nickli Üyeden Alıntı
![]()
YOK
İstanbul
A Rh (+)gelse de alsak artık,bekle bekle yılan hikayesine döndü bu mevzu...sarıkayalar duy sesimizi,dd350e istiyoruz yahu...![]()
"if i should fall in battle
my brothers who fight by my side
gather my horse an weapons
tell my family how i died
until then i will be strong
i will fight for all that is real
all who stand in my way will die by steel"
on numara olmuş hele iki kişilik olanı süper
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)bitmez bu hikaye... ben 1 sene bekledim... Bitmez....
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
ddw
Ankara
A Rh (+)guzel görüntüsü var ama şehir içi için hiç kullanışlı degil,(direksiyon T)
gücüne bişey diyemem ama tarz yapmak için ideal bir makina...
[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.
motor sürmeyi t direksiyonla öğrendim sahin direksiyon çok garip geliyor uzun yolda sanki kontrol kaybı yaşanır gibi ama tabiki değil aynı t direksiyonun şehir içi kolay kulanıldığı gibi bu makine sadece 180 kg her yerde kullanılır t veya sahin farketmezcromis Nickli Üyeden Alıntı
ddw
Ankara
A Rh (+)SELAM TAN; TABİKİ İLK ÖGRENMENİN FARKI VE ALIŞKANLIGI VARDIR.BU KONUDA SANA KATILIYORUM ,ANCAK LTF EGER YAPABILIRSEN KARTAL DIREKSIYONLA T DIREKSIYONU ARKA ARKAYA DENE ,OZAMAN ARADAKI FARKI ANLAYACAKSIN,KARTAL IN TUR U DIGERINE ORANLA DAHA FAZLA...
İstanbulBeyler ne zaman geliyormuş Türkiye ye bilen varmı?Umarım çabuk gelir .......
34 DR 0070 / DD250E-9B
A RH+
"*İNSANLAR NE YAPTIĞINIZI VEYA NE SÖYLEDİĞİNİZİ TAM OLARAK HATIRLAMAYABİLİRLER,FAKAT KENDİLERİNİ NASIL HİSSETTİRDİĞİNİZİ DAİMA HATIRLARLAR."
Arkadaşlar unutmayalım ki ; Beygir gücü sattırır, tork yarış kazandırır !
Yarışmayacağız ama, bence yüksek torku akıllı kullanılırsa , her şartta avantaj olur. Gidonu yüzünden şehir içi kullanımın zor olduğuna katılıyorum.Sonuçta teknolojik bir yenilik ! "En iyisi yenisi" derim ben her zaman, her şey için!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)