doğru dersin Tayfun um. yandık zati radyatör delinmiş motoru bıraktım servise inşallah haftaya alacam..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
İstanbuldoğru dersin Tayfun um. yandık zati radyatör delinmiş motoru bıraktım servise inşallah haftaya alacam..
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)yaww kardeşim bir radyatör delinmesiyle ne yanacan neki bi radytör deliği bas sakızı yapışsın :P :P :P :P allah muhafaza desene motoru çatlatsan ne hale gelcen kaç kuruşluk makina yav sıkılma o kadart büyütmeyin gözünüzde alt tarfı dandik makina biz abartıyoz anca sonrada kasılıyoz işte büleeeeeeiakyurek Nickli Üyeden Alıntı
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Makine para değilde parçaları para anasını satıyım, bakın napalım, toplaşıp 4 motor alalım sıfır, parçalayıp satıp 8 motor parası çıkaralım, sonra o parayla 8 motor alalım onlarıda parçalayıp 16 motor parası çıkartalım, holding kurarız valla böyle :D PEMBEKAYA(R)LAR TİC.SAN.LTD.ŞTİ. :P
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)aslan abıme katılıyrm trafıkte berbat olur ama uzun yolda keyfıne doyulmaz bu bıraz dodge kamyonlara benzıyo kazalarında önü alınıp gıdıyo sonra bırı alıp goturmesın gıdonla eve donmeye nıyetım yok :lol: :lol: :lol:
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
regal raptor 250 model 2006
İstanbul
A Rh (+)fiyatı icin 7,200 diyolar
R&R 250 cc 2006
Muğla
A Rh (+)[b]tan21 Nickli Üyeden Alıntı
Bak işte bukonuda çok hakverdim kardeşim ,
yaa bende bir daha otabandan gitmeme kararı aldım sırf bu nedenden dolayı.
umarım gelir biraz daha güçlüleri allahtan ümit kesilmez miş![]()
font=Comic Sans MS][size=18][font=Comic Sans MS]MOTORLA GEZENLER LE ELBETBİRGÜN YOLLARDA KARŞILAŞIRIZ SELAMSIZ GEÇMEYİZ NE DE OLSA RUHUMUZ MOTORCU YOLUNUZDA FARINIZDA AÇIK 48 UY 665
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)Bence bizim motorlar bu makinaya 5 basar şekil olarak. Tek avantajı 350 lik olması oda 250 ile 350 arasında cok fazla fark olacağını sanmam. bundan sonra ya 250 regalimle devam yada shadow , dragstar ,volusia anca paklar . Anca scooterdan geçen yada ilk alan için bi seçenek olabilir.
34 EF 1376 - Siyah RR Satıldı :(
REGAL RAPTOR 250 CC
Manisa
B Rh (+)motor kısmı bıraz acık ve kucuk gorunuyor o yuzden pek bır sey dıyemeyeceğım ama guzel bır estetık yapısı var
BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
MANISA-KIRKAĞAÇ
regal raptor 250-9b Suzuki İntruder VS600
Muğla
A Rh (+)V makine koysalardı bence bişeye benzerdi...
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)2.5 sene bekledikten sonra nihayet bugün kıçım Spyder'a değdi... Kendisi de inanamadı... :-)
Şaka bir yana; spyder gerçekten güzel makineymiş. İşçiliği ve malzemesi gayet iyi... 6.900 TL fiyat bir ara Class'ların 5.500 TL'ye satıldığı düşünülürse makul... Belki sıfır almak mantıklı değil ama ikinci elde makul bir fiyat yakalanır düşüncesindeyim... Regalcilere hayırlı olsun...
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)