fuar fiyatı 6.900 ama bindim baktım hp farkı yok bence değmez.ama yeni regal alacaklar için deişik bi model..bizim 250 likten inip buna binilmez.bizi bundan sonra 800 cc ve üstü paklar ..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 2007ve gv650aquila
pendik
0 Rh (+)fuar fiyatı 6.900 ama bindim baktım hp farkı yok bence değmez.ama yeni regal alacaklar için deişik bi model..bizim 250 likten inip buna binilmez.bizi bundan sonra 800 cc ve üstü paklar ..
regal raptor 250 model 2006
İstanbul
A Rh (+)Slm bn bütün yorumlarınızı okudum iyi yada kötü o size kalmıs ama bu motorun türkiyeye gelmesı ve iç pazara yayılıp markanın ismini duyurması cok önemli cünkü yedek parca olayı olmaz hem 250 hem 350 icin her türlü teknik servis durumu fazlalasır buda biz regaalcilerin işine gelmezmi sizce![]()
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)Bu ürünün beğeni toplaması ve yaygınlaşması mevcut RR lerin değerini arttırır
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
REGAL RAPTOR 250 CC
Manisa
B Rh (+)tam bır amerıcan klasığı gıbı olmus keske bızım makınalarda bu kadar kuwet olsaydı en guzelı benım gorusume gore 500 luk yetr
BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
MANISA-KIRKAĞAÇ
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)sallayın bu motoru
YOK
istanbul-ümraniye
A Rh (+)motoshow a gidenlerden spyder fotografları beklıyorum,merak ettıgım bir model.
dragstar
ist
A Rh (+)herkese merhaba arkadaşlar...
Dün bende fuardaydım ve Regal Raptor DD350 E-6 Spyder modelini yakından inceledim...Oldukça gösterişli bir motor ve al benisi var...Ancak nedir ne değildir tam olarak emin değilim...Yorum yapabilmek için motoru kısada olsa kullanmak ve tecrübe edinmek gerekiyo...Fakat görsel anlamda ve işçilik olarak oldukça başarılı buldum...
Motor hakkında bilgi sahibi olan ve yakından incelemiş olan arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim....sizce bu motora biçilen 6.900 TL fiyata değermi...??? Sonuçta Çin malı olan bir motora bu para verilirmi ?? ayrıca regal raptor kullanmadıgım için bilmiyorum regal raptor sorunlu bir markamıdır kronik sorunları varmıdır ?
Benim düşüncem performanstan ziyade görselliğe ve duruşa önem verenler için 2. el 7-8 yaşında yaklaşık 10.000 TL ye shadow yada dragstar almaktansa Regal Raptorun bu modeli alternatif olabilir çünki motorun görünüşü en az bir dragstar 650 kadar göz dolduruyo diyebilirim....geriye kalan tek soru regal raptorun çin malı olması ne derece baş ağrıtır....
işte ben bu noktada inanılmaz kararsız kaldım...yorumlarınızı bekliyorum...
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)'' sizce bu motora biçilen 6.900 TL fiyata değermi...??? '' bu fiyata değer. ödediğiniz para regalin kalitesine değer. zannedildiği kadar kalitesiz bir motor hiç değil.7000 liraya sıfıra yakın bir japon alabilecek olsaydınız bunu söylemezdim ama 7000 liraya dediğiniz gibi 5 yaş ve üzeri bir japon motoru ancak alabilirsiniz , zaten oda sorun yaratır ama buradaki ayrım biri 2. el biri sıfır. kronik sorunları varmı? oda var. zaten olmasa dragstar kadar fiyatı olurdu. ikinci elde fiyatı diğerlerinden daha çok düşecektir. 1-2 sene binip satmayı düşünüyorsanız buda önemli olacaktır. kronik sorunları (benim karşılaştığım) radyatör fanının ve fan müşürünün bozulması, radyatör delinmesi gibi sorunlar..bence bu fiyata alınan bir makina içğin olabilecek sıkıntılardı giderince tekrerlamadı zaten. görselliği oldukça iyi , ikinci el bir japon alıp sorunsuz binerim demek herzaman pek iyi bir mantık olmayabilir sonuçta ikinci el.bazen kusurlar iyi gizlenebiliyor satıcı tarafından. zaten çinde üretilmeyen bişey kalmadıkı . duyduğum kadarıyla BMW de motorlarını çinde üretmeye başlıyormuş.sanırım ileride mesele şuna dönecek hakkı verilerek üretilen iyi, kaliteli bir çin malımı? ucuz parça ve az maliyetle üretilen sıradan bir çinmalımı?
şahsen firma takas yapsa spyder almayı düşünebilirdim!!!
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Bu motoru bende inceledim ve gördüklerimi yazayım hemen.
Bu motor bence 5000 lira eder, aslında onu bile etmez ama söyliyim nedenlerini.
Şekil olarak güzel bir motor ama kullanılan parça ve malzemeleri 250 cc lik bir regalle karşılaştırırsak hiç bir fark yok, sadece şasi olarak boyu biraz uzun, geri kalan malzemeler aynı kalite, diyeceksinizki ama bu 350 cc güçlü, 250 lik regaller 17 beygir, spyder 350 ise 21 beygir yani arada 100 cc = 4 beygir güç farkı var, bunun yanında motor hacmi 250 cc yi geçtiği için vergi 2 katına fırlıyor hemen, 10 km daha hızlı gidebilmek için değmez bence. Diğer bir gözlemim, motor 250 lik motorla aynı buda demek oluyorki piston yataklarını genişletip motoru güçlendirmeye çalışmışlar, 350 lik spyder motoru 250 lik regal şasisi üzerine cuk diye oturur alın size bir alternatif.
250 lik regallerin fuar fiyatı 3900 lira idi, bunu satan firma bundan para kazanıyor demekki !!! 2 motor arasında teknololik olarak bir fark olmadığı için spydır 6900 lira etmez arkadaşlar, satın alacağınız tek şey görünüş olur sadece.
7000 lirayı verecek olan üzerine 2 yada 3 bin koyarsa canavar gibi japon makine alır, hemde en az 2 katı beygire sahip bir makine alır, yola çıktığınızda şanzımanım mı dağıldı, müşürmü çalışmadı, radyatörmü delindi düşünmezsiniz, kaç tane arkadalımız 2. el japon motor aldı ve daha 1 kere siteye sorun yazdıklarını ne gördüm nede duydum.
Son olarak düşüncem, şehir içinde zor bir makine çünki uzun, şehir dışı içinde yolda keyifli gider ama artçıya zulüm olur, yük yükleme bakımından 1 çanta ancak alırsınız yanınıza, en azından böyle bir makine bana gelmez şahsi düşüncem olarak.
Benden bu kadar arkadaşlar.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)yahu arkadaşlar, spider'ı dragstar'la, shadow la intruder'la kıyaslamak yanlış, çünkü aynı amaca yönelik motor değiller.
spider, tamamen keyif amaçlı, custom tadını küçük fiyatlarla alabileceğiniz bir motor, bence gayet de başarılı.
25 bin euro'm yok, 7-8 bin liram var ama custom'a binmek istiyorum diyen alsın spider'ı. ama 7-8 bin TL'm var, beni şehir içi-dışı idare edebilecek sağlam bir motora ihtiyacım var diyen de ikinci el japon baksın. ikisinin kıyası elma-armut yani.
regal raptor'a helal olsun, 7 bin TL'ye insanları custom sahibi yapıyorlar.
ben çok beğendim spider'ı...
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)