Harbiden eğer dandik parça kullanılmışsa motorda bence hiç değmez...bizden iki karburatöre 400$ istendiyse bunu tahmin edemiyorum...![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Harbiden eğer dandik parça kullanılmışsa motorda bence hiç değmez...bizden iki karburatöre 400$ istendiyse bunu tahmin edemiyorum...![]()
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)herkese duyuru
ben birinde gördüm 200 cc ,custom gibi çok acaip bişeydi, regaldi hiç görmemiştim daha önce ,fuarda bile yoktu . canavar gibiydi bir gidişi vardı imrendim ,bakakaldım arkasından ,kıvark ,seri ,güçlü,görüntüsü zaten şahane hani siz görseniz KIZ gibi diyeceğiniz bir güzellikte ,nikelajlar güneş gibi parlıyordu bu albenisine ekstra bişeyler katıyor sesi ise tam bir chopper gibi ben buradayım diyordu ,eğer park halinde olsaydı hemen gidip bizden bahsedecektim
başka gören varmı bu makinayı bilgisi olan varmı?
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)İnci
200 cc olduğunu nasıl anladın? :-) Maşallah ne göz varmış :-))))
Ayrıca bana benim makineden bahsediyormuşsun gibi geldi. Hani boyadım ya gözüne farklı görünmüş olabilir. Saydığın bütün özellikler tutuyor da... o bakımdan şeyettim. :-)
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)200 cc olduğunu hareket etmeden önce ilk gördüğümde anladım,daha doğrusu okudum ,sonra zaten bastı gitti vatandaş ,sen olsaydın tanırdım seni yaa değil mi ,ayrıca sürücü bayandı da sen bildiğim kadarı ile hala erkeksin :evil: :evil: :mrgreen:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)biliyorsun tercihlere saygı duyarız :evil:![]()
ya Emrah custom gibiydi gibisi fazla hatta öyleydi ....![]()
evet regaldi armamız vardı gördüm ..![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOO
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Gidon ve depo sanki biraz daha yüksek olabilirmiş ya :?
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)BU BANA GÖRE YAPILMIŞ HERHAL![]()
....BOYU BOYUMA
![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)