Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

hakan duyar
    İŞLETMECİ
     yamaha 1300 A
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

angels cafe hizmete girdi

SEVGILI ARKADASLAR
    SULTANAHMET ANGEL CAFE 1 AYLIK TADILATTAN SONRA HIZMETE GIRDI.
    BILGINIZE SUNULUR.
    SAYGILAR

SEVGİLİ DOSTLAR. BENDE BİR MOTORSİKLETCİ OLARAK MOTORCULARIN TOPLANMA MEKANI KONUSUNDA NE KADAR SIKINTI CEKTİKLERİNİ YAKINEN BİLİYORM.
    SULTANAHMET'TEKİ CAFEMİ BAZI MOTORSİKLET GRUBUNA ACTIM. MOTORCULAR ICIN UYGUN TOPLANMA YERİ BULMAK GERCEKTEN ZOR. HEM UYGUN FİYAT OLACAK,HEM OTOPARK SORUNU OLMAYACAK, HEM ULAŞIM KOLAY OLACAK, HEM GEREK PERSONEL GEREK DİĞER MUSTERİLER RAHATSIZ OLMAYACAK VS VS VS SAY SAY BITMEZ. OYSA BENİM MEKANIMDA YUKARIDA SAYDIKLARIM BAZINDA HICBİR SORUN YOK. ONCELIKLE FIYATLAR KOMIK. BİRA 2,5 YTL,CİPS 2,5 YTL, SINIRSIZ ÇAY-KAHVE ÜCRETSİZ (ŞAKA DEĞİL) DİĞER BUTUN İÇKİ VE YİYECEKLERDE %30 INDIRIM..PAZAR SABAHLARI ACIK BUFE KAHVALTI SADECE 10 YTL.''ÖNCE BÖYLE BAŞLAR SONRA DEĞİŞİR DİYE DUSUNMEYIN, OLURDA DEĞİŞİRSE SİZDE MEKANI DEĞİŞTİRİRSİNİZ. OLDUKÇA GENİŞ VE BİRKAÇ BÖLÜMDEN OLUŞAN MEKANIN ISTEDİĞİNİZ TARAFI TOPLANTI AKŞAMI SADECE GRUBA ACILIYOR,BAŞKA MUSTERİ ALINMIYOR. OTOPARK SORUNU YOK USTELIK UCRETSIZ. FERIBOTLA GECMEK KAYDI ILE HEM ANADOLU YAKASINDAN HEM AVRUPA YAKASINDAN GELENLER ICIN ORTA NOKTADA.
    TOPLANTI AKŞAMI DVD DEN GETİRDİĞİNİZ FİLİMLERİ SEYREDEBİLİR, İSTEDİĞİNİZ MÜZİĞİ DİNLEYEBİLİRSİNİZ.

SINIRSIZ CAY KAHVE UCRETSİZ DEMİŞTİM.. EVET VE BU KURAL SADECE TOPLANTI GUNUNUZE AİT DEĞİL.. HERZAMAN BÖYLE. NE ZAMAN ISTERSENİZ GELİN. ÇAYINIZI KAHVENİNİZİ İÇİN GİDİN.. KİMSE SİZDEN BİR KURUŞ ÜCRET İSTEMEZ.. NASIL.. HAYIR KURUMU GİBİ DEĞİLMİ.. REKLAM REKLAMDIR..BU DA BENİM TARZIM.. )

www.angelshomecafe.com

ADRES: MIMAR MEHMET AGA CAD NO 35. SULTANAHMET
    Kısaca yerini tarif etmek gerekirse; bölgeyi bilenler için Erol Taş kültür merkezi / Balıkçı sabahattin / veya Armada otel in 2 sokak üstünde diyebiliriz.
    Bilmeyenler için;
    sahilyolunda Bakırköy den Eminönü istikametine gideken Kumkapı balıkçılarını gectikten 300 metre sonra soldan veya aksi yönden , Eminönü'den Bakırköy istikametine giderken Ahırkapı deniz fenerini gectikten 500 metre sonra sagdan Sultanahmet tabelasını takiben Çatladıkapı alt geçidini gectikten sonra yukarı dogru cıkan arnavut kaldırımlı oldukça geniş yolu takiben,yokuşun hemen başındaki taksi duragına sorabilirsiniz veya ortadaki en geniş yolu takiben 150 metre ilerde solda ERESIN CROWN HOTEL'i geciniz, 100 metre ilerde ki çataldan sağa sapınız(saga kıvrılan dar bir yoldur)devam ediniz, ilk sagdan yokuş aşagı inen yolun sonuna dogru sol kolda göreceksiniz.

www.angelshomecafe.com

IRTIBAT 212-5176722 VEYA 532 2335889 HAKAN ...GELIN GÖRÜN KONUSALIM

perioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

muhterem sarıoğlu
    oto
     hyosung GV250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    en kısa zamanda tanışmak ve cafe,nizin güzelliklerini görmek yaşamak dileğiyle,cafenizin yeni hali hayırlı uğurlu olsun bol kazançlı günler dilerim

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    şu beleş çayları içemedik gitti yaw... :?
    haydi çocuklar motora

delibeygir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

h.zafer yükselen
    elektrik-elektronik teknisyeni
     Yok
     Muğla - fethiye
    Beğenmiş
    11
    Beğenilmiş
    13
    ben bir akşam gitmiştim mekan güzel servis ilgi alaka 10 numara ( bülo çaylar ve kahvelerde süper olm )
    BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!

HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!

BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİ DELİBEYGİR !!!

RoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat gökoğlu
    İşsiz
     A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
     Sinop
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Okurken gülmeye basladım hakketende fiatlar acaip uygun bizim sinoptan gene iyi burda bi mekanda bira içeceksen 5-6 ytl :D cips mips derken epey bişeyle cıkıorsun şahsen bende istanbulu pek bilmiorum zaten ayda yılda 1 geliorum geldiğim zamanda epey kalıorum öğrendiğim iyi oldu bak bu bi de istanbul pahalı derler bak ucuz yerlerde cok güsel yerlerde varmış ben uğrarım kesin bir gün gene istanbula yolum düşerse
    Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
    Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
    Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
    Galiba
    Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
    Her Bahar Gitmek İsterim
    Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
    İstemekte GÜZEL Değilmi....

Eileithyia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berna Karaca
    Mimar
     REGAL RAPTOR 250-E 9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Mekanı bastık biz çok beğendik fotosunu bile çektik :mrgreen:

http://img152.imageshack.us/my.php?image=78891418.jpg
    Konu Eileithyia tarafından (03.March.2009 Saat 02:00 ) değiştirilmiştir.
    Find yourself

dilek kocatepe
    öğrenci:)
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eftelyacım bıda basalım mekanı tadı damakta kaldı valla
    Elmas evrendeki en sert maddedir,var olan hiçbirşey 1 elması çizemez,bir başka elmas dışında...

Eileithyia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berna Karaca
    Mimar
     REGAL RAPTOR 250-E 9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Harbi kaldı şoperım çok özledim sizleri. motorumu da
    kediler benden çok görür üstüne oturur oldu motorumun bu soğukta.. görüşelim arada bi motorsuz da olsa
    Find yourself

dilek kocatepe
    öğrenci:)
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Eileithyia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harbi kaldı şoperım çok özledim sizleri. motorumu da
    kediler benden çok görür üstüne oturur oldu motorumun bu soğukta.. görüşelim arada bi motorsuz da olsa
    cemre düştü bir ay daha sabredersen kedılerden çok binmeye başlarsın şekerim,ayrıca evet buluşalım 4 teker 6 teker farketmez arkadaşlık tekerle ölçülmez)areycem seni eftelyam
    Elmas evrendeki en sert maddedir,var olan hiçbirşey 1 elması çizemez,bir başka elmas dışında...

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Evet arkadaşlar dün gece deli beygir ve ben angel kafeye baskın yaptık, gidişimiz süpriz olmasına karşın daha önce tanışmak nasip olmayan hakan bey kapıda karşıladı bizi içine doğmuş gibi, kısa bir tanışma faslından sonra sardık muhabbete hemen, ama hakan bey bir süre sonra eşiyle beraber gitmek zorunda kaldı, bizde yakışıklı ufuk arkadaşımızla beraber mekanı kapatana kadar hoş sohpet yaptık, sağolsun deli beygircim fotoğraf makinesini unuttuğu için resim çekemedik ama bir dahaki sefere inşallah, sonra bebeğe yollanıp ab'bas ta waffle katlettikten sonra taksim gece alemine aktık, keyifli bir gece oldu ve tekrarı çok yakındaaaaa ;)

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)