Merhaba arkadaşlar;
Ben regalin dd 100 e chopperını almayı düşünüyorum.
Nedir görüşleriniz ve bilgileriniz?
Paylaşırsanız sevinirim, eyvallah.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
İstanbul
A Rh (+)Merhaba arkadaşlar;
Ben regalin dd 100 e chopperını almayı düşünüyorum.
Nedir görüşleriniz ve bilgileriniz?
Paylaşırsanız sevinirim, eyvallah.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)dostum, profiline adını net olarak yazarsan ve tanışma topiği açarsan seni daha net tanırız. Soruların da daha samimi yanıtlar bulur.
Ben şimdiden hoşgeldin diyorum ama tanışma topiğini bekliyoruz....
yol yapalım yol
Yok
İstanbul
A Rh (+)tamamdır oda hocam.
Yok
İstanbul
A Rh (+)yardımları beklemekteyim (:
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)arkadaş, hoşgeldin. 100 lük makine alma.
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Yok
İstanbul
A Rh (+)hoş bulduk.
neden hocam bütçeme uygun ve hoş bir motor..
YOK
Ankara
A Rh (-)Al abim al canın neyi bütçene uygun ne varsa onu al.Başkasına danışma bence sonra içinde kalır.Duruşu falan güzel motor,hem onu kullanmasıda rahattır yarı otomatik vites olduğu için.Kırmızısı yakışır.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)
"Bin bilsende bir bilene sor" diye bir ata sözü vardır, kimseye danışma al derken insanların tecrübe bilgi birikimlerini hiçe sayman hoş değil, bu motoru kullanan ve memnun kalmayan ve satan arkadaşlarımız var, görsel olarak güzel olabilir ama bunun yanında birçok değerlendirilmesi gereken durum var.
Ha şunu söyliyim bu motor yazdan yaza ve sadece istanbul içi kısa mesafelerde kullanılacaksa düşünmeden al, ama dersenki uzun yola çıkıcam arkadaşlarımla teker çeviricem vızır vızır gezicem o zaman alma, 100 cc motor 3 ay sonra sana yetersiz gelmeye başlayacak (bu motoru kullananların ortak şikayeti) ve büyük cc arayışına geçeceksin, onun için bize bu motoru hangi şartlarda hangi amaçla ne için kullanacağını yazarsan sana net olarak al yada alma diyebiliriz.
Yok
İstanbul
A Rh (+)almayı düşünüyorum, cevaplar içnde saolsun herkes, umarım bir sorun çıkmaz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)