abiler ablalar kardeşler bende bu hafta ehliyetimi emniyetten alıyorum cumartesi pazar trafik ve bi iki şey hakkında çalışıcam motorla sonra bende yanınızdayım
yaşasın![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Şu ana kadar yaptığımız en dolu dolu buluşmaydı bence deniz,kum,eğlence, ekşın, arıza,tokatlayan rüzgar ve en önemlisi bol bol yol sinir sitres yorgunluk ve arkadaşlarımın dediği gibi yüzlerden eksilmeyen gülümseme.Uzun yol tecrübesi olmayan arkadaşlar bir günde 450 km yol yaparak hem bu deneyimi yaşadılar tabi sadece uzun yol diyip geçiştiremem yollar test ve deneyim pisti gibiydi bir kısım mıcır yollada seyehat ettik yaklaşık yarısına yakınını gece yaptık.Ama kimse şikayet etmedi.
Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Bir dahaki buluşmada görüşmek dileğiyle.
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Uzun köprüden sonra bizden ayrılan Sarozda dalış yapan son grupta şu sıralar dönüş yolunda Tekirdağ dalar Alper,Filiz,Rana,Bülent ve Eray dan oluşan gruptaki arkadaşlarımada hayırlı yolculuklar diliyorum.İnşallah onlarda hayırlısıyla sorunsuzca İstanbula ulaşırlar.En kısa sürede tekrar buluşmak dileğiyle.
Bu arada resimler nerde kardeşim çeke çeke bi hal oldunuz bi dünya poz verdik atında görelim nasıl çıkmışız.
Konu yenikoylu_ua tarafından (10.August.2009 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Kawasaki KLE 500
KOCAELİ
A Rh (-)elimdeki resimleri ilgili mercilere ulaştırdım bana bişi olursa yayınlayacaklar:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen :

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Dün aksam gelince resimleri halledecektim ama hal kalmamıstı valla
ınsallah bu aksam resımlerı duzenleyıp album halıne getırıcem.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)ben de bu akşam bendekileri topiğe ekleyecem.
yol yapalım yol

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)elinde başka resim olanlar varsa ya topıge ekleyin yada bana aidikurt@gmail.com mail atınki bende hepsını toplu duzenleyıp atabılırım.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)way anasını ne geziydi bee :?
son grupta gişelerden çıkarken Zeko'nun zinciri, Nihat'ın bujisi patladı
neyseki şansımız yaver gitti hallettik gece 11 gibi evdeydik![]()
haydi çocuklar motora
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Sürdük, bitti. Uzatmayın.
(iyi sürdük iyi)
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)