Boşta ışığı ve gece yanan mavi ışık artık yanmıyor ne olmuş olabilir , çaresi nedir ? Fara giden kablolar sağlam baktım...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)Boşta ışığı ve gece yanan mavi ışık artık yanmıyor ne olmuş olabilir , çaresi nedir ? Fara giden kablolar sağlam baktım...
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)kablolar sağlam dan kasıt kopuk değilmi? demek. Km göstergesiiçinde olan bir tesisat için dışarıdan sağlam demek erkencilik olur. önce km göstergesinii arka kısmına ulaşman gerekli. orada bir bağlantı sorunu olabilir. yada ampul patladı.
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)açıp bktım çıkık filan yoktu ama ölçü aletiyle bakacağım birde , ampulelrin her ikisi birden niye patlasın bir yerlerde kopuk var sanırım
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)ikisi birden yanmıyorsa far içinden gelen artı kablo çıkmıştır
veya patlaksa lambalar o zaman akü kablolarında gevşeklik vardır titreşimde patlatır kabloları iyi bir sıkılamak lazım
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)hıç koltugun altında fılan bunlara gelen kablo soket varmıdır şimdi ışık gidip gelmeye başladı
RR-Class
İzmir
A Rh (+)Gidonu sağ sol yaptığında ışık yanıp sönüyorsa muhtemelen vites kolunun ordaki elektrik bağlantısında sıkıntı olabilir .
:?
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)selam kardeşim bu motorun bütün kablo bağlantıları far tası içerisinde yapılıştır oradan çıkıp depo altından geçerek gerekli yerlere dağılımı yapılmıştır muhtemelen bir kopuk söz konusudur taminimce şaseleri ortaktır şase kablolarını kontrol etmeni öneririm
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)evet , kopukluk var ama nerde , nasıl bulacağım şarj dınamasunun altındakı tek kablodan kaynaklanan bır sorun değildir sanırım , olsa bile mıknatısı fılan sokemem zaten..
REGAL RAPTOR 250-E 9B
İstanbul
B Rh (+)Benim de boşta ışığı 4. vitese gelince yanıyo :mrgreen:
Find yourself
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)