Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8

Batiya Efsane Gezi- üç Motorşörler-hando-uzunköprü

Mahmutbey gişede üç motorşörler buluştu. Batıya yolculuk başlıyordu.

Karaambar kamyoncular derneğinde çorba molası. Efsane paça ve mercimek çorbaları içildi, yola devam.

Yol Havsa sapağına kadar otoban. Tekirdağ ayrımından sonra yol neredeyse bomboştu. Sağdan sağdan esen serin efil efil rüzgar motor üzerinde yorgunluğumuzu aldı götürdü. Şahane bir yolculuktan sonra Uzunköprü girişte HAndo kardeşimiz bizi karşıladı ve ilçede dostlarının kahvesine götürdü bizi. Hem soluklandık, hem çok güzel insanlarla tanıştık hem de Hando’nun şahane hikayelerini dinledik J

Hando kardeşimiz forumda hiç bahsetmedi ama kendisi uzunköprü’de çok saygın bir müzisyen. Bizi Mustafa hoca’mızla tanıştırdı. Mustafa Hoca 30 senedir Uzunköprü’de yaşayan, müziğe gönül vermiş, Tarih öğretmeni, muhabbetine doyamadığımız çok güzel bir ağabeyimiz. Bağlamayı konuşturuyor ve sesi de harika. Cumartesi akşamı bir nişan töreninde çalacaktı; nişan öncesi Hando’yla birlikte bize öyle bir dinleti sundular ki anlatılmaz, yaşanır tatta. Facebook’ta ekleyeceğim, görün Taksim’de piyasa müzisyenleri piyasa yaparken mütevazı Trakya kasabasında ne cevherler var kıyaslayın… Hocam o gece benim için Mahsuni’den “Mevlam gül diyerek iki göz vermiş” türküsünü çaldı ki, offf efsane…

Mütevazı Hando kardeşim kendisine düğün orgçusu diyordu ama gördük ki kendisi gerçek bir piyanist. Mustafa Hoca’nın namelerine doğaçlama harika eşlik etti.

Mustafa Hoca’mızı çok sevdik, İstanbul’a davet ettik. Güzel bir organizasyonla ağırlayacağız kendisini ve Hando kardeşimi tabii…

Nişan mekanında şahane bir sofra kuruldu. Yemek, meze bir yana öyle bir kırmızı şarap içtik ki, abartmıyorum şimdiye kadar içtiklerimin en iyisiydi. Yörede üretiliyormuş, el yapımı yani. Tadı damağımda hala…

Gece Hando kardeşimin köyünde, baba evinde kaldık, kardeşim bizi misafir etti. Gecenin 3’üne kadar devam eden muhabbet ve nefis köy serinliğinde şahane bir uyku. Sabah Rıza- Kubi brothers’in zoruyla uyanış ve Hando kardeşimin nefis yorumu: “Bunlar motorcu değil, memur” JJJ

Kahvaltıyı Hando kardeşimin amcasında yaptık. Yenge hanımlar çok sağolsunlar bize süper bir köy kahvaltısı hazırlamışlar ellerine sağlık. Kahvaltıya giderken bakın neler gördük:

Yılların YSE’sinin yaptığı çeşme. Bizim gibi gocamanlara enteresan geldi tabii…

Hando kardeşimin evinin avlusundan birkaç görüntü…

Motorcu heryerde motorcu J

Konu carvalho tarafından (15.June.2009 Saat 09:19 ) değiştirilmiştir.
    yol yapalım yol

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Hando ve değerli babasıyla birlikte Meriç boylarına gittik. Nehrin öte tarafı Yunanistan toprakları.

Meriç boylarından dönüşe geçtik. Görünen tarlalar çeltik tarlaları. Karşı tepede görünen köy ise bir Yunan köyü.

Cazgır Dondurma’dan peynir tatlısı üzerine dondurma yemeden gidilmezdi. 1937’den beri açık olan bir müessese. Dondurmalar şahaneydi.

Dönüşe başlamadan tarihi köprüyü daha yakından görelim dedik. Osmanlı yapısı, tarihi köprünün ihtişamından büyülenmemek elde değil. 15. Yüzyılda yapılan ve deforme olmadan günümüze kadar gelen 1250 metre uzunluğunda tarihi Uzunköprü…

Dönüş yolu başladı ve tabii ki cüce molası J

Batıya yolculuktan eve dönüş gün batımıyla tamamlandı…

Harika anılarla dolu efsane bir geziydi. Hando kardeşim, bizi çok güzel ağırladın, gönlüne sağlık. İstanbul’da kardeşlerini çok özletme. Bak bekliyoruz…
    Konu carvalho tarafından (15.June.2009 Saat 09:18 ) değiştirilmiştir.
    yol yapalım yol

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    BUDUR
    aagar, aagar (geziye katılanlar anlayacaktır)
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    arkadaşlar,o kadar bomba durumlar vardıki gezide nasıl yazılır nasıl resim edilir bilemiyorum derlerya taş yerinde ağırdır diye. çok şey kaçırdınız bilesiniz.
    Bir konuyu yazmadan edemeyeceğim,Serkan kardeşimiz ve Mustafa Hoca bize özel çalarlarken içimden şunları geçirdim; Ben kendimi büyük şehirde büyük bok sanıyordum ama o güzel insanların yüreklerinin sıcağında hiç bir bok olmadığımı anladım ve motosiklet ne büyük bir bokmuş ki bu kadar büyük yürekli insanları tanıdım.
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

çakır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kadir tekiner
    tekniker
     jinlun - 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    "Ben kendimi büyük şehirde büyük bok sanıyordum ama o güzel insanların yüreklerinin sıcağında hiç bir bok olmadığımı anladım ve motosiklet ne büyük bir bokmuş ki bu kadar büyük yürekli insanları tanıdım."

maalesef gerçek bu

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BUDUR
    aagar, aagar (geziye katılanlar anlayacaktır)
    orgcuuuu ağaarağaaarağaaar
    yol yapalım yol

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Vay be sanki ben gezmemişim gibi tek tek resimlere baktım ve o anları tekrar yaşadım efsaneki efsane bir gezioldu orda bizi tam bir anadolu misafirperverliğiyle ağarlayan kardeşim Handoya ve bizi tanıştırdığı değerli dostlarına tabiki artık bizimde dostlarımız oldular özellikle Mustafa hocama nezaketi ve candanlığından bize bu koca şehirlerde unutmaya başladığımız şeyleri tekrar hatırlattıklarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Bize gösterdikleri ilgi alaka anlatılmaz yaşanır cinstendi.

Bir konserki dinledik bize özel dillere destan seslerine yüreklerine sağlık.Bir sofra kuruldu yemeden gitmek olmaz dendi birde efsane şarap böyle güzel bi tat olmaz.
    Çok şey kaçırdınız çok.

Hando kardeşimin babası hiç üşenmedi yollar çamur motorla olmaz dedi arabasıyla yunan sınırı olan meriçe kadar gezdirdi çeltik tarlalarının arasından tarlaların sulaması için meriçten su çeken tesislere gittik ordada bir misafirperverlik çaylar demlendi hoşsohbet oldu insanlığın ölmediğini birkez daha gördük hatırladık.Şehirlerdeki yozlaşmışlığın oralara ulaşmadığını görmek bizi bir kat daha memnun etti ve mutlu olduk.İnşallah en kısa sürede tekrar görüşürüz diyorum yeni dostlarımızla ve abilerimizle.

Bu arada ALO diyorum İKİ İKİ diyorum
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    güzel insanlarla beraber olmak onları ağırlamak bana müthiş bir keyif verdi. siz giderken inanın gözlerim doldu. sonra dedimki: "motorcunun merhabası uzun, vedası kısa olmalı" sizleri tekrar özledim be. ayriyetten EĞIR EĞIR (ağır ağır) bilenler bilir. böbreklerimin acısı bu kadar yakmadı canımı. dostluk güzel birşey be. hele aynı dili konuşuyorsan. duygular nasıl yazılırki, yazsam en büyük şair ben olurdum. sizleri seviyor ve her zaman bekliyorum.
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

X__utku__X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Utku Şahin
    Gümrük Müşavir Yardımcısı
     Cbf150
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok güzel gezmişsiniz.Paylaşım için teşekkür.Tekerinize taş deymesin.

kayar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    ne güzel bir seyhat olmuş gıbta ettim darısı başımıza gecen sene bende oralara gitmiştim hatıralarım tazelendi

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)