Vay be sanki ben gezmemişim gibi tek tek resimlere baktım ve o anları tekrar yaşadım efsaneki efsane bir gezioldu orda bizi tam bir anadolu misafirperverliğiyle ağarlayan kardeşim Handoya ve bizi tanıştırdığı değerli dostlarına tabiki artık bizimde dostlarımız oldular özellikle Mustafa hocama nezaketi ve candanlığından bize bu koca şehirlerde unutmaya başladığımız şeyleri tekrar hatırlattıklarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Bize gösterdikleri ilgi alaka anlatılmaz yaşanır cinstendi.
Bir konserki dinledik bize özel dillere destan seslerine yüreklerine sağlık.Bir sofra kuruldu yemeden gitmek olmaz dendi birde efsane şarap böyle güzel bi tat olmaz.
Çok şey kaçırdınız çok.
Hando kardeşimin babası hiç üşenmedi yollar çamur motorla olmaz dedi arabasıyla yunan sınırı olan meriçe kadar gezdirdi çeltik tarlalarının arasından tarlaların sulaması için meriçten su çeken tesislere gittik ordada bir misafirperverlik çaylar demlendi hoşsohbet oldu insanlığın ölmediğini birkez daha gördük hatırladık.Şehirlerdeki yozlaşmışlığın oralara ulaşmadığını görmek bizi bir kat daha memnun etti ve mutlu olduk.İnşallah en kısa sürede tekrar görüşürüz diyorum yeni dostlarımızla ve abilerimizle.
Bu arada ALO diyorum İKİ İKİ diyorum![]()

Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)