yav arkadaşım dalga mı geçiyorsun bizimle... honda motorunu satıyorsun... artı bide çekilişten çıkan sporster ıda satıyorsun hemde ölü fiyatına... sonrada istediğin bir motoru alacaksın (artık ne alacaksan) ve dünyalar senin olacak aklım almıyor... gökten senin için ne çok kızılelma düşürüyor mevlam.6-7 bin lirayı bir araya getirip bir dökük 535 virago alamıyorum burda 3 senedir... 150cc lik bir keewayla böbreklerimi bozdum... hadi viragoyu alsam gezemiyeceğim çünkü cebimde benzin parası bile kalmayacak... bu nasıl bir şanstır anlamadım... bu kadar güzellik neden sende toplanmış o kadar ki iki motordanda sıkılmışsın... artık çıldırmak üzeresin... müthiş, harika, olağanüstü, fevkalade, muhteşem. bu ne güzel bir kader kısmettir böyle HEY GÜZEL ALLA'IM BENİDE DUY. seni muthiş kıskandım dostum o kadar kıskandım ki şu motorculuğu bırakabilirim...

şimdi gelelim motorculuğunu eleştirmeye; yahu hiç o km sporster 15 bine satılırmı? (harleyciler duymasın)+ hiç bu sporster bana piyangodan çıktı denirmi yahu (hem harleyciler hemde tüm motorcular duymasın) bence sen o motoru satamazsın ben olsam kıllığına almam... efsane motora bildireceğim bu konuyu belki onları ikna ederimde sporsterı sende alırlar (15 bine) bana verirler (hediye)...

ikimizden biri motorcu değil dostum ya sen ya ben...

ama şunu söyleyebilirim ki sen şanslı, ben bahtı karalıyım...

bu yazıyı daha güzelde yazabilirim ama şimdilik bununla idare edin bu gece böbrek ağrım tutmazsa yandın sen kızılelma...

ayrıyetten "kızacaksan hiç oynamayalım"