emresahin Nickli Üyeden Alıntı
üzüldüm yaşadıklarına, keşke urladaki servis zaman ayırabilse.bence bi atla git tanış onlarla, ben sürekli onlara gidiyorum, yağ değişimi zincir buji ayarlar dişli değişimleri gibi küçük büyük demeden her ihtiyaçta üşenmedim gittim onlara , aslında öylede olması gerekiyor sürekli müşteri olmak gerekli ki onlarda seni bir müşteri bir arkadaş bilsinler ,normalde başlarını kaşıyacak zamanları yok, çünki işlerinde iyiler ve rakamları da çok makul...
bence sen atla git motora urlaya ve durumunu anlat,
seni de tanıdıktan sonra eminim bişeyler yaparlar.onların istemedikleri sizinde yollarda karşılaştığınız birsürü serseri tipli motorcuyu toplamak.onedenle müşteri seçerken çok dikkat ediyorlar.kendileri gibi tertemiz bir müşteri kitlesi var...
tabi birde adamların hakkını vermek gerekiyor.ben hiç pazarlık etmedim bugüne kadar, ama içimde de hiç birzaman kuşku kalmadı rakamları ile ilgili...hep örneklerle kıyasladım ve hep daha uygun yaptıklarını gördüm.
ben sana başka servis öneremiyorum malesef çünki ben çok araştırdım zamanında subap ayarı için ve bana kaç kişiye sorduysam hep aynı adres göründü..ve randevu alıp onların en müsayit oldukları gün ve saatte oraya gittim.
emre