arkadaslar motorumda yeni bi sorun var.yolda giderken bi sıkıntı yok fakat durunca kendiliğinden stop ediyo neden olabilir acaba bu problem ??cvplarınız için simdiden tesekkur ederim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250E-9 siyah
izmir
B Rh (+)arkadaslar motorumda yeni bi sorun var.yolda giderken bi sıkıntı yok fakat durunca kendiliğinden stop ediyo neden olabilir acaba bu problem ??cvplarınız için simdiden tesekkur ederim
ben mevlana değilim...adam olda gel !!!
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)rolantisi düşük olabilir...
karbüratör kirli yada ayarsız olabilir...
haydi çocuklar motora
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)rölanti ayarını yükselt jigleyi kontrol et hava filitresini temizle karburatör rölanti memesi tıkanmış olabilr onu temizlemek gerekir
regal raptor
istanbul
0 Rh (-)gazı kestiğim saman motor stop ediyo diyosun yanii en guzel cvbı kayar abi vermiş bence sorun rolanti ayarında dır!!
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Lütfen jikleni kontrol et.Açık kalıyor olabilir.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
250E-9 siyah
izmir
B Rh (+)cvplarınız için teşekkür ederim arkadaslar.rölantiyi yükselttim biraz sorun halloldu gibi pek bi sorun yapmadı .ama gazı bıraktığım zaman salaklaşıyo bi garip calışıyo sanki sesinden öle anladım.ii bi ayara ihtiyacı var sanırım:(
ben mevlana değilim...adam olda gel !!!

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)benimde aynı sorunu yapıyordu karbiratörün hava ayarı bozulmuş ayarlanınca düzeldi
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)bujileri unutma ben sorunu orda buldum yamaha da ustalar bile bulamadı... traji komik bir hikaye
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)