Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    nisso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak
    mal kabul
     rr 250 e-9
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aga bide şöyle bi durum var ben bu motora yaptıım bakım,değişim onarımla ve şimdiki bana çıkarttığı masrafla zaten 250 cc dragstar alırdım.pişmanım regal aldııma.bide kötü kullansam gam yemicem kimseye vermek bile istemiyorum ben motoru biyerini çizicek debriyajsız vites atıcak biyerine bişey olucak diye okadar titizim.e ben buna bukadar masraf ediceksem yedek parça sıkıntısı çekeceksem üstüne param yoksa bile birazdaha birikim yaparım japon alırım regal mantıklı değil abi bu konuda.ben hem şehir içinde hemde uzun yol yaptıımda türlü problem çıkartcaksa o şy isterse harley olsun atıcaksın çöpe gerisi yalan madem ucuz güzel kendi sınıfında iyi deniyo bu kelimleri hakedicek parçalar üretsinlerki hakkını versin makine ayrıca emre ithalathın allah belasını versin

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı BULL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen katılıyorum bu kadar köfteye bu kadar ekmek

daha iyisini istiyorsan keseyi açacaksın :mrgreen: tabii varsa

ne demiş büyük üstad Barış Manço?
    Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır

Bulguru yağı bulan çorbasın kaynatır

Ya bulamayan gariban omzunu oynatır :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Regal iyidir iyiii...
    haydi çocuklar motora

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    sevgili burak kardeşim regal ılk motorunmu?
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Burak kardeşim, sana söylediklerinde kesinlikle haksızsın diyemiyorum ama bu motorla çoook uzun yollara gidenler de var. İnsanın başına talihsizlikler geliyor. Eğer motorun japonsa uzun yola gitmeden önce bakım yaptırsan iyi olur. Çinliyse kesinlikle bakım yaptırmalısın bence. Ben her uzun yoldan önce Ali Usta'ya uğrarım mesela.

Geçmiş olsun arkadaşım ...
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

beykozlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali İnaç
    deniz sektörü/enspektör
     250 9E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Burak Kardeş,
    Aynı olay benim başıma 24000 km'de geldi ki bu regalde büyük başarı.Bu sitede 5000 de 8000 km'de şanzuman dağıtan arkadaşlar oldu.Ben iş dolayısıyla Çin'e gidip geldiğim için cok iyi bilirim onları.Çinde kimse 50/60 km'den fazla sürat yapmaz,yapamaz çünkü yasak.400cc üzeri motor Çinde yoktur.750 cc lik bir motorla kısa süre için bile olsa zor izin alırsın.
    Gelelim şanzuman olayına,bu olay tamamen tercih edilen malzemeden kaynaklanıyor.Yani regal raptor getiren firmalar,şanzuman sıkıntılarını illaki bildiriyor firmaya,onlarda B sınıfı değil A sınıfı malzeme kullanırız deniyor,fakat bu sefer fiyat artıyor..Sonuç olarak bu iş kısaca arz talep tamamen.Gecen yıllarda bir abimizde şanzuman sorunu yaşamış ve dişlerinin ısısal işleme koyulmadığı(sertleştirme)tespit edilmiş ve bu yüzden şanzumanların sık arızalandığını tespit etmişlerdi.Ancak ne olursa olursa genede Regal Raptor Çin grubunun en iyisidir..
    1992 den buyana motor tecrübem var,Japonu,Çini,Almanı,Şuna emin ol,motor kitleyen japon,piston fırlatan Alman makinede gördüm.
    Konu beykozlu tarafından (23.September.2009 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.
    Ali İnaç

BİR GÜN HERKES REGAL RAPTORLU OLUP DOSTLUĞU TADACAK.

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bence bu çinli işi tamamen şans işi...
    regal için diyorum sadece... çünkü diğerleri için şansta para etmiyor...
    benim regal 25.000 küsurda Allaha şükür hiçbir sorun yaşamadım kendisiyle
    zarıldadı, zuruldadı, taklalar attı ama yolda bırakmadı sağolsun
    bence Regal için kullanım kılavuzuna şunu eklemeliler:
    elindekinin ne olduğunu iyi bil,
    gereksiz beklentilere girme,
    yağına suyuna dikkat et,
    bas gaza aşkım bas gazaaa
    haydi çocuklar motora

drozzie79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Özgür Kurul
    Doktor
     Regal Raptor DD250 E
     İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geçmiş olsun.. yaww korkutmayın beni, yol yakınken elden çıkarsam mı ben de regali... umarım büyük bi sorun yaşamam...

bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali BOZKURT
    Türk Silahlı Kuvvetleri
     KUBA 150-25
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Nisso kardeşim,merhaba.
    Senin motor geçmişin ne kadar?Yazdıklarından bayağı tecrübeli gibi konuşuyorsun.Başına hiç de hoş olmayan bir olay gelmiş.Şükür canına gelmedi.Madem motorundan takur tukur ses geldi niye yürümeye çalışıyorsun?Neden bloğu çatlatıncaya kadar uğraşıyorsun?Hiç kabahatı kendinde aradınmı?
    Senin şansın iyi gitmemiş.Olsun.Daha dikkatli olursun,inşallah başına birdaha gelmez.
    Şimdi bunları niye yazdım.
    Ben R&R sahibiyim.2006 dan beri biniyorum.Motoruma laf söyletmem arkadaş.Binmeyeceksen binme.Ama kötüleme.Burada bu motoru kullanan hatta severek kullanan bir çok insan var.
    Biraz sert bir söylem olduysa kusura bakma.
    Kazasız sürüşler.
    Sağlıcakla kal.

Omer Ka
    Bilgisayar Mühendisi
     Regal Raptor DD250e-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Doğrusu şanzımanın bu kadar sorunlu olduğunu bilmiyordum ben. Foruma girebildiğim zamanlar şanzıman başlıklarını görüyordum ama o zamanlar çok uzak bir sorun gibi geldiği için pek dikkatle okumuyordum. Yeni yakın benim de başıma geldi sonunda

Motorum 27000 km civarında. Bu sene, Şubat'ta almıştım motoru, 9500 km'de falandı. Yani yaklaşık 18000 km'sini son 7-8 ayda yaptım (bu arada ilk motorumdu, daha önce sadece ehliyet kursunun cbf'sine binmiştim 10-15 dakika ). Pek çok kere tek başıma uzun yola çıktım (sonuncusu 3200 km'lik bir tur idi). Bir kere yolda kaldım, o da viteste bir tıkırtı olduğu halde ustaya uğramadan, Ankara'dan Zonguldak'a gittiğim içindi, hatta onda bile anca dönüşte, Kızılcahamam tarafında kaldım yolda.

Bu arada çok "easyrider" da sayılmam, hatta Metin Usta "adam şu motorla cross yapıyor" diye takılır bazen uğradığımda. Cross yapmasam da traktör patikalarında gezmişliğim, kendimi dağlara taşlara vurmuşluğum vardır

Bir kaç hafta önce, vites takılı kalmaya başladı, 1'den 2'ye geçemiyordum, kitlenmiş gibiydi. Zorlaya zorlaya geçirdim bir kaç kere, takılmaz oldu sonra. Muhtemelen o aralar şanzımanda bir sorun başlatmışım (sorunu farkeder farketmez ustaya uğramalıydım aslında). O günden sonra herhalde 300-400 km falan daha bindim, motor yağ kaçırmaya başladı. Ramazan'dı, projeydi, bayramdı derken baktıramadım motora, yağ kaçırma hızı da arttı bu arada. Geçenlerde bıraktım ustaya, bir yerde delik falan vardır, kaynak yaparlar geçer diyordum. Motorun içini açmadan önce bilyayı dağıttığımı söyledi, hayırlısı dedim. Bugün aradı, açmışlar motoru, meğer şanzıman da dağılmaya başlamış. Dişlilerin çoğu kötü haldeymiş, en temizi hepsini sıfırlayalım dedi, eyvallah dedim. Eli değmişken sorunlu diğer parçaları da aradan çıkaracakmış, şimdilik 600 lira falan parça masrafı görünüyor, biraz da işçilik üstüne, ooh, mis

Raptorriders'a da uzun süredir giremiyordum dns hatasından dolayı, şansıma girebildim bugün. Şu şanzıman sorununa bakayım dedim biraz, çok klasik bir sorun olduğunu görünce doğrusu içime su serpildi biraz. Hatta 27bin km'nin RR için gayet yüksek bir değer olduğunu görünce de sevindim Valla, çok mu iyimserim bilmem ama şanzımanı yeniledikten sonra bir o kadar daha gidebilecekmiş gibi geliyor bana

Diyeceğim şuydu ki biraz kısmet işi gibi bu Regal Raptor. Bazı sorunlar kiminde erken ortaya çıkıyor, kiminde tam böyle uzun bir gezideyken. Yeni regalciler veya regal almayı düşünenlere fikir versin deyü kısaca anlayım dedim ben de hikayemi, yorumunu okuyan yapsın

nisso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak
    mal kabul
     rr 250 e-9
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgili burak kardeşim regal ılk motorunmu?
    evet ilk motorum

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)