Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

beykozlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali İnaç
    deniz sektörü/enspektör
     250 9E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Burak Kardeş,
    Aynı olay benim başıma 24000 km'de geldi ki bu regalde büyük başarı.Bu sitede 5000 de 8000 km'de şanzuman dağıtan arkadaşlar oldu.Ben iş dolayısıyla Çin'e gidip geldiğim için cok iyi bilirim onları.Çinde kimse 50/60 km'den fazla sürat yapmaz,yapamaz çünkü yasak.400cc üzeri motor Çinde yoktur.750 cc lik bir motorla kısa süre için bile olsa zor izin alırsın.
    Gelelim şanzuman olayına,bu olay tamamen tercih edilen malzemeden kaynaklanıyor.Yani regal raptor getiren firmalar,şanzuman sıkıntılarını illaki bildiriyor firmaya,onlarda B sınıfı değil A sınıfı malzeme kullanırız deniyor,fakat bu sefer fiyat artıyor..Sonuç olarak bu iş kısaca arz talep tamamen.Gecen yıllarda bir abimizde şanzuman sorunu yaşamış ve dişlerinin ısısal işleme koyulmadığı(sertleştirme)tespit edilmiş ve bu yüzden şanzumanların sık arızalandığını tespit etmişlerdi.Ancak ne olursa olursa genede Regal Raptor Çin grubunun en iyisidir..
    1992 den buyana motor tecrübem var,Japonu,Çini,Almanı,Şuna emin ol,motor kitleyen japon,piston fırlatan Alman makinede gördüm.
    Konu beykozlu tarafından (23.September.2009 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.
    Ali İnaç

BİR GÜN HERKES REGAL RAPTORLU OLUP DOSTLUĞU TADACAK.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)