Geçen seneden beri planını yaptığım geziye sonunda çıkma imkanını buldum ve arkadaşım Volki ile hazırlıklarımıza başladık.Traih 17 temmuzu gösterdiğinde sonunda hayalimi gerçekleştirmeme saatler kalmıştı.Saat 19,30 u gösterdiğinde eczanemin kepenklerini kapadım ve eve vakit kaybetmeden gelip hazırlanıp yola çıktım ve kardeşimin volkanın yanına gittim.Hemen gelip beni iş yerinin önunden aldıktan sonra derhal evine gidip eşyalarımızı ayarlamaya başladık
Ardından hazırlanmış olan sofraya oturduk ve yemek yemeğe gömüldük[:D]ama bir taraftanda planımızı bir kezdaha gözden geçiriyoruz bu ara.Sonrasında motorlarımızın yanına inip tekrardan yerleştirdik ve yola çıkmaya hazır hale geldik.
eşya yerleştirmenin ardından motorlarımızı kapalı alana götürdük.
saatler gece yarısını çoktan geçti ve bir kaçsaatlik uykunun ardından04,19 u gösterdiğinde harekete geçtik
Uzun bir yolun ardından gün çoktan ağırmış ve güneş eşliğinde yolumuza devam ediyorduk
10.30 da Afyon Özdilekte bir mola verdik ve gezinmeye başladık
Bir saatlik gezintiden sonra tekrardan yola koyulduk ve Cumhuriyet tesislerine yakın bir yerde bir mola daha veriyoruz
bir kaçbirşey atıştırdıktan sonra hiç durmadan yollara devam ediyoruz gerci aralarda molada versek
sonunda Ankara'ya varıyoruz
Ankara tren istasyonunda 15 dk lık bır molanın ardından şuan Ankarada vatani görevini yapmakta olan arkadaşım kardeşim İsa ile buluşup görüşemediğimiz günlerin acısını çıkartıyoruz kısa bir sürede olsa.
Buluşmamızı bitirir bitirmez Ankara'nın Çubuk ilçesine gidiyoruz.Turşusu ve barajı ile Ankara'ya ün salan bir ilçede yıllar boyu yaşadığım için kankimi gezdirmek görevini üstleniyorum ve doğruca barajının olduğu yere çıkartıp gezdiriyorum
tepeden bir iki resmin ardından içeriye giriyoruz ve gezinip bir kaç resim daha çekiyoruz
Çubuktaki gezimizin ardından dinlenmek için tekrardan merkeze geri dönüyoruz ve konaklıyoruz Ertesi sabah hiç vakit kaybetmeden yola çıkıp Çankırı Kastamonu üzerinden sinop'a varmayı hedefliyoruz
ara ve köy yollarından gecerek Çankırıya varıyoruz
Çankırı çıkında bir iki manzara görüp duruyoruz
![]()

REGAL RAPTOR 250 CC
Manisa
B Rh (+)