Merhaba arkadaşlar ben Onur...Burayı arkadaşım Emrah sayesinde öğrendim..Gerçi 1 yıldır RR kullanıcısıyım ama hiç nette böyle bir forumu olduğunu tahmin etmemiştim öğrendiğim çok iyi oldu çok keyifli bir yere benziyor.Kendimi kısaca size tanıtayım..36 yaşındayım nişanlıyım(bu arada onada motor alıyoruzküçüklüğümden beri motor kullanıyorum turizm işiyle uğraşıyorum İstanbul Florya da oturuyorum ve RR mi hemen hemen her fırsatta kullanıyorum çünkü çok seviyorum.Bir ara satıp büyütmeyi düşünsemde büyük cc RR olmadığı için vazgeçtim çünkü diğer hiçbir marka hoiuma gitmedi(tabii harley hariç
oda bütçemi çok aşıyor....En kısa zamanda sizlerle tanışıp etkinliklere katılmak için can atıyorum..Sevgiyle kalın tekrar herkese merhaba............
Onur

İstanbul
küçüklüğümden beri motor kullanıyorum turizm işiyle uğraşıyorum İstanbul Florya da oturuyorum ve RR mi hemen hemen her fırsatta kullanıyorum çünkü çok seviyorum.Bir ara satıp büyütmeyi düşünsemde büyük cc RR olmadığı için vazgeçtim çünkü diğer hiçbir marka hoiuma gitmedi(tabii harley hariç
RR 2007
0 Rh (+)