C.tesi Pazar da bişeyler yapalım. Ben en son 29 ekime geldim. Sonra birşey yapmadık.(katılamadım)
Ne yazıkki bende Çaysız Tostsuz bir cuma geçireceğim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Harley-Davidson XL 1200C Sportster
İSTANBUL
B Rh (+)C.tesi Pazar da bişeyler yapalım. Ben en son 29 ekime geldim. Sonra birşey yapmadık.(katılamadım)
Ne yazıkki bende Çaysız Tostsuz bir cuma geçireceğim
B.E
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)röneparkta çay tost var sevgili dostum, cumayı niye tostsuz geçiresin ki![]()
yol yapalım yol
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Arkadaşlar kusura bakmayın bende gelemiyorum birdahaki buluşmaya umarım bi aksilik çıkmaz hep beraber oluruz.Gideceklere şimdiden iyi eğlenceler
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Bülo da katılamayacakmış... O da sattı... Senden beklemezdim kardeşim, hadi Kubi evli barklı adam, işi gücü var, senin ne işin var? İki dakkada sattın bizi...
BULUŞMA İPTAL EDİLMİŞTİR!!!!!!!!
yol yapalım yol
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)Hey İstanbul Tayfası! yakışmıyor size :(
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
hyosung gv 250 2006
istanbul
0 Rh (+)katılamadığım için üzgünüm, iki gündür gribi atlatmaya çalışıyorum ancak bugün işten geldikten sonra daha kötü oldum . Umarım önümüzdeki ilk toplantıya katılabilirim. Saygılar
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)lısteye adımızı yazdırmadıysak gelmeyecegız mı sandınız...
sızın ıcın topkapıdan motorla yola cıktım...
yolda hanım tel actı bulusma ıptal dıye.bende tekrar topkapıya dondum arabayı aldım.
sanırım bulusmanın ıptalı en cok bana koydu....:evil:
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)arkadaşlar cuma akşamı işten güçten bir çoğumuza müsait olmuyor hafta sonu bir şey yapabilirsek katılımcı daha çok olur diye düşünüyorum en kısa zamanda görüşmek üzere
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)