valla düşününce 2 tarafta kurallara uymuyor, nedeni ise açık kurallar bizim milletimizin işine geldiği şekilde kabul ettiği yaptırım veya eylemdir.
Millet olarak hep haklı olduğumuz için bu böyle kardeşlerim, bende kurallara uymuyorum ve emniyet şeridinden gidiyorum, niye derseniz korktuğumdan.
3. şeritte tırın ne işi var, 120 ile giderken arkamdam gelen araç 2 metre yaklaşma mesafesinden takip edip selektör yakıp çekil kenara benim fezaya uçmam lazım dercesine 1. ve 2. şeritlerde bastırması gibi durumlar "ben hangi şeridi kullanmalıyım?" sorusunun cevabını bana açık bir şekilde veriyor, o da emniyet şeridi.
bu toplumda hep ben haklıyım, asarım keserim, koltuğun altında levye, sopa taşırım, makas atarım, motorlu taşıtımı istediğim gibi kullanırım kim karışır mantığı olduğu sürece bende çatır çatır emniyet şeridinden gidecem, çünkü en emniyetli yer orası.

Bu toplum sonuç olarak böyle, düzeltecek olanda devlet. Devlet gereğini yapamıyorsa, şikayetleri dikkate almıyorsa bizlere geçmiş olsun demekten başka çarede kalmıyor