Alıntı guento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar;
28 yaşındayım izmirliym.. motorsiklet ehliyetimi alalı 2-3ay oluyor. fakat motorsiklet almak bir türlü nasip olamadı. . bu arada motorsiklet tecrübem yok denecek kadar az. ilk motorsikletim olacak. bugün regal raptor 350cc su soğutmalı motorsikleti yakından görme şansım oldu. açıkçası benim gibi 186 boyunda iri biri için idial boyutlarda bence güzel bir motora benziyor. fakat anlayacağınız üzere ilk motorsikletim olacak. yeni başlayan birine tavsiye edermisiniz? 6200tl dediler.. fiyatı normal mi? ve son olarak bu fiyata bu değilde 0 olarak "şu" motorsikleti tavsiye ederim" diyenler var mı? Ayrıca sigortası, vergisi ne kadardır?
koruma giysileri hakkındada kısaca tavsiye ve bilgi verirseniz sevinirim...
Teşekkürler..
ehliyetini almışın sıra motorda yeni 350 likler güzel boyunada uygun tavsiye edrim ancak pahalı gelirse ve birazda acemiliğim gitsin sonra alırım dersen 250 likle başla derim sigorta vergi fazla tutmaz toplam 150 tl civarında giysiler kasklar begine baglı ancak ortalama 500 600 halledersin daha iyisi olasundersen 1000 tl civarını bulur şimdi alırsan piyasa uygun havalar ısındıkca fiatlar artar