Bu arada başlıktaki tikicanlığın da dikkatimden kaçmadı.
reptır'ımı satıyorum diyorsun yani.
bizim motorları adı regal reptır değil regal raptor'dur.
Git mençıstır aksanınla hatunlara hava yap![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Bu arada başlıktaki tikicanlığın da dikkatimden kaçmadı.
reptır'ımı satıyorum diyorsun yani.
bizim motorları adı regal reptır değil regal raptor'dur.
Git mençıstır aksanınla hatunlara hava yap![]()
yol yapalım yol
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)Uzay bey size birşey sorucam
hani motor aldın tatlı için çamura yatıyorsun ya Admin sattı satan tatlı alır diyordun
Şimdi bunu satarsan tatlı almamak için ne gibi bahane uydurucan :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bu arada hayırlı satışlar dostum
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)
Artık resmen kabul etmem gerekiyor ısmarlamam gerektiğini :?:
HONEY'in de dediği gibi, RR satıldığı zaman bi güzellik düşüneceğim. HYO ve RR için ortak bir baklava şöleni
Bak şimdiden söyleyeyim HYO için ayrı baklava, RR için ayrı baklava, yok efendim tuvalete gittin Uzay, rahatlamışsındır bunun için de bir baklava, bu sabah da uyanabildin, Allah'a şükret ve bize bir baklava ısmarla, aaa yerde 50 lira buldun ne mutlu bize olayına girmeyelim
Bu ve bundan sonraki bütün motosiklet ve araba ile ilgili, hatta tüm alış veriş vb ile ilgili herşey için bir kere ısmarlıyorum haberiniz olsun
Burada amacım cimrilik değil. Amacım şemsiye olayından kurtulmak![]()
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)Burada amacım cimrilik değil. Amacım şemsiye olayından kurtulmakuzaydan alıntı
aslında burda dillendirmediğin bir amacın daha vardır akadaşların fazla baklavadan göbek yapmalarını ve
şeker komasına girmelerini engellemek
Konu kayar2 tarafından (02.February.2010 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)işallah fuara kadar kaplanı satarsın çünki havalardan dolayı en erken fuarda görüşücez gibi gözüküyor en büyük katılımlı toplantı olacagını düşünüyorum o gün ısmarlarsın. kıh kıh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)