Merhabalar,
Motorumun fanının çalışmadığını farkettim yaptığım testte müşürün arızalı olduğunu saptadım.Eğer aynı sorunu yaşıyan varsa bizim motorlara Honda Cıvıc fan müşürü oluyor.Bilginize
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
NC750X-Boxer
İstanbul Pendik(Anadolu Yakası)
A Rh (+)Merhabalar,
Motorumun fanının çalışmadığını farkettim yaptığım testte müşürün arızalı olduğunu saptadım.Eğer aynı sorunu yaşıyan varsa bizim motorlara Honda Cıvıc fan müşürü oluyor.Bilginize
NC750X-Boxer
İstanbul Pendik(Anadolu Yakası)
A Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)benim fanda arada açıyor kapamıyor sonra kendiliğinden düzeliyor orjinal müşürde aynı rakamlardaydı ama hondanınki kaliteli olur bilğilendirme için teşekkürler![]()
hoysung gv 650
istanbul
A Rh (+)regal müşürü 72 derecede açar fanı orjinalindeki 72 yazıyor arkadaşlar bilğinize
Regal Raptor 250-e9
Ankara
A Rh (+)Merhaba sanırım benimde fan müşürü çalışmıyor 8-10 km yol yapıyorum sanırım yeterince ısınıyor motor ama daha açıldığını görmedim fan müşürünün çalışıp çalışmadığını naıl test edebilirim acaba ?
Harley-Davidson XL 1200C Sportster
İSTANBUL
B Rh (+)fanı manuel çalıştırmak için bir sistem yapın çok faydasını göreceksiniz
B.E
Regal Raptor 250-e9
Ankara
A Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bu durumda müşür hariç diğer aksamın sağlam olduğunu gösterir
motoru oldugu yerde boşta biraz gaz vererek çalıştır ortalama 5 dakkida fanlar açmıyorsa müşür arızalıdır
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)