arkadaslar butcem cok sinirli oldugu icin sahibinden.com da hic bir sonuca ulasamadim..
butcem 1750 ile 2000 arasindadir..bu butceye gore rr bulamazsam sanirsam mondial 250 mct alicam..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
aydin
A Rh (+)arkadaslar butcem cok sinirli oldugu icin sahibinden.com da hic bir sonuca ulasamadim..
butcem 1750 ile 2000 arasindadir..bu butceye gore rr bulamazsam sanirsam mondial 250 mct alicam..
yok
aydin
A Rh (+)ben teklif ettim oyle bi kac kisiye 1500 dedim...ama dalga gecme amacli deil..yanlis anlasildi pazarlik edilir diye 1500 den actim odeme sartlarina gore konusucaktik...sert kayalara tosladigimizda oldu bazen : ))
peki ustalar..150 lilik alsam isimi gorurmuki...aydin merkezdeyim...denizli 120 km...kusadasi 65 km...150 lilik konusunda hic bilgim yok...hava sogutmaliymis onlar..
olacak inşllh
istanbul
B Rh (+)Kardeş sen en iyisi ucuzundan, 250 cc'lik al kullan bu siteye üye bi arkadaş motorunu satıyor 2.450 TL'ye 250cc bu fiyatada sanmam bulamazsın motorda bi sorun yok ihtiyaçtan satıyor ilgilenirsen burdan ulaşabilirsin, fiyat çok makul,ihtiyaçtan sattığı için ederinden bayağı aşağıya veriyor motoru, zaman kaybetme derim,bende motor alıcam ama benim tarzım CROSS yoksa ben alacaktım ,motoru bende kullandım çok keyifli,ama benlik değil işte, ben bi düşün derim sitedekilerede sor raptor nasıl bi motordur diye ve kararını ver.
FİDAN DERDİNDE OLMAYAN AĞAÇ ODUNDUR.....!!!
Konu yanlizkurt tarafından (12.February.2010 Saat 23:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: YANLIŞ YAZIM
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)