hayırlı ugurlu olsun güzel günlarde kullan
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)hayırlı ugurlu olsun güzel günlarde kullan
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hayırlı uğurlu olsun Taner Allah kazasız belasız sürüşler nasibetsin güle güle kullan Teleskop kardeşimizede selamlarımızı ilet en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere ekliyoruz buluşmaları kacırma
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
DD250E-9
istanbul
A Rh (+)Orpheus,Bull,Kayar,Kaanka,Yeniköylü,
Teşekkürler abiler.
DD250E-9
istanbul
A Rh (+)
Abicim, iyi dileklerin için teşekkürler.Teleskoba selamlarını ileteceğim.
Pazar tüm gün motor tepesindeydim.Önde kendi motoruyla bir arkadaş, arkada RR ile ben,Halkalı,Kemerburgaz,Arnavutköy,Sarıyer,Bebek,K ağıthane dolaştım durdum.
Arkadaş beni virajlı yollarda dolaştırdı :-) Korkmadım değil valla.Düz yolda max. 80 km yaptığımda bana 2 kat etki yaptı.
Bu arada trafik olan yerlerde ve kırmızı ışıklarda bol bol stop ettirdim :-)
Bundan sonraki aşama motoruma evime getirdiğimde benim buralarda dur kalk çalışmayır düşünüyorum.
Önümüzdeki geziye motorumla gelmek isterdim ama biraz riskli buluyorum açıkçası.birde daha trafik sigortası benim üzerime değil.
11 Nisandaki görüşmeye kendi motorumla olmasada ya araba yada diğer motorcu arkadaşımla gelmeyi planlıyorum.
Sevgiler,saygılar.
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)Kendi motorunla gelme tabii ki. Ben acemiyken beni en arkadan topluyorlardı. 100 metre mesafe aç bir daha bulamazsın kimseyi
Hem kendi motorunla bu geziye gelirsen acemiliğinin çoğunu atlatmış olursun ki bu da iyi birşey değil bence. En heyecan verici kısmı acemilikte bence ;) En zevkli kısmı da ustalıkta.
Regal Raptor DD250 E
İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
B Rh (+)hayırlı uğurlu olsun.. kazasız sürüşler dilerim..
yoq
DenizLi
A Rh (+)hayırlı uğurlu olsun hocam
BEnde alıcam Nasip olursa ama denizlidenim nereden getittiricem bilmiorum yardımcı olun bana lütfen
DD250E-9
istanbul
A Rh (+)Saolasın Hocam,
Ben sahibinden.com dan araştırırken bu siteye denk geldim.Sonunda bu sitedeki arkadaşlardan birinden aldım.Eğer bu siteden motorunu satan biri varsa onu al derim.Genelde motorlarına çok iyi bakıyorlar.
Yok ben İstanbul dan alamam diyorsan.Denizli çevresindeki illeride araştır derim.
Motor ile ilgili her türlü konuda sana yardımcı olucak topikler var burda.Biraz incele,netten satılık araştır,arkadaşlar mesajlarını okudukça sana yardımcı olurlar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)