Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

snsl66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sansal
    uçak tamircisi
     dd250e-9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    internetten biraz aradım ve güzel bir kaynak buldum. tek kötü yanı danimarkaca olması(!) danimarkaca olduğunu öğrenmem bile epey vaktimi aldı. ben paylaşımımı yinede yapayım belli mi olur belki danimarkaca bilen vardır.
    http://rapidshare.com/files/37584690...250e9.pdf.html
    ayrıca motoru kurcalarken farkettiğim ve kullanma klavuzunda yazmayan bir şey var; motorun sol yanında hava filtresi kapağının arkasına doğru kontak anahtarını girdiği bir yer var. anahtarı çevirince "tık" ediyor ve bir pim atıyor. bu nedir ? danimarkacası "hjelmas"

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı snsl66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    internetten biraz aradım ve güzel bir kaynak buldum. tek kötü yanı danimarkaca olması(!) danimarkaca olduğunu öğrenmem bile epey vaktimi aldı. ben paylaşımımı yinede yapayım belli mi olur belki danimarkaca bilen vardır.
    http://rapidshare.com/files/37584690...250e9.pdf.html
    ayrıca motoru kurcalarken farkettiğim ve kullanma klavuzunda yazmayan bir şey var; motorun sol yanında hava filtresi kapağının arkasına doğru kontak anahtarını girdiği bir yer var. anahtarı çevirince "tık" ediyor ve bir pim atıyor. bu nedir ? danimarkacası "hjelmas"

Orası sanırım kilit. Motoru park ettikten sonra birşeylerini kilitleyebilmen için. Ama oraya ne kilitlenebilir onu bilmiyorum Onun kilidini açtıktan ve pim attıktan sonra onu çekip çıkarabiliyor veya aralayabiliyor olman lazım. Bunu herkes bilmez ;)
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

kayar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

sa

Alıntı Uzay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orası sanırım kilit. Motoru park ettikten sonra birşeylerini kilitleyebilmen için. Ama oraya ne kilitlenebilir onu bilmiyorum Onun kilidini açtıktan ve pim attıktan sonra onu çekip çıkarabiliyor veya aralayabiliyor olman lazım. Bunu herkes bilmez ;)
    kask kilidinden bahsediyorsunuz arkadaşlar kaskı kilitlersiniz o meşhur kilide

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)