dostum motor güzel, bence doğru karar vermişsin umarım alırsın. ben de sitede yeni sayılırım motoru alalı yaklaşık bir ay oldu.
izlenimlerime gelince ; süreni rahatsız etmeyen,kaldırımdakileri küfrettirmeyen ama "ben burdayım" diyen tok bir sesi var. uygun hız ve devirde gidersen sürüş keyfini sonuna kadar yaşıyorsun. motor ısınınca makine her yönünüyle canlanıyor. motorun uyandığını ve güçlendiğini hissediyorsun. kendi çapında güçlü ve atak bir makine ama hız yapmayı seviyorsan pek hız yapmaya uygun değil gibi. gerçi ben sıfır aldım ve rodajda olduğum için fazla yüklenmiyorum. benden önce yazan arkadaşım "sıfır alma" demiş. belki acemi sürücü olduğunu varsaydığı için böyle yazmıştır ama bu makine yeni başlayanlar içinde gayet uygun bir makine. bende nispeten acemi sürücü sayılırım fakat 2 günde alıştım. alırken sıfır mı? ikinci el mi ? diye çok tereddütte kaldım , ikinci el satan çok arkadaşla görüştüm ve sonunda sıfırda karar kıldım. iki çantaya , sis farına , tank pade tav olup motor alma. tamamen kendi kanaatim olmakla beraber bu motorların sade halinin daha güzel olduğunu düşünüyorum. arka çamurluğun o güzel kıvrımlarını ve desenlerini örtmesin diye çok işime yarayacağı halde çanta bile taktırmak istemiyorum. insan bir kere yola çıktımı eve dönmek istemiyor. daha çok sürmek için kasti olarak yolu uzatıyorum. eve gelip motordan indikten sonra "ulan çalıştırıp bir tur daha atsam mı? diyorsun. makine güzel dostum, zaten alınca manevi bağ kurduğun için gözüne daha güzel görünüyor.
kazasız sürüşler...

dd250e-9
istanbul
A Rh (-)

Varsın bazı arkadaşlarımız da sıfır alsın, rodajı ve küçük kronik sorunları kendileri halletsin