HONEY Nickli Üyeden Alıntı Önde çift disk var balatalar yağlanmış 100 tl tuttu bana 100 tl borcun var BULL haberin olsun yağlı balataları veririm sana harbimi? yani sağlı sollu 2 disk toplam 4 balata 100 kaatmı tuttu? :?
haydi çocuklar motora
Aynen buna öne çift disk takanı...... :( BULL Nickli Üyeden Alıntı harbimi? yani sağlı sollu 2 disk toplam 4 balata 100 kaatmı tuttu? :?
HONEY Nickli Üyeden Alıntı Aynen buna öne çift disk takanı...... :( Abi daha ne istiyorsun? Çift disk mükemmel bence. Ben daha hiçbir frende sağ sol yapmadım
. [Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
Uzay Nickli Üyeden Alıntı Abi daha ne istiyorsun? Çift disk mükemmel bence. Ben daha hiçbir frende sağ sol yapmadım KArdeş balata ücretlerini öderkende böle dicenmi acep:(
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı KArdeş balata ücretlerini öderkende böle dicenmi acep:( Kubilay abi eğer ki daha güvenli olacaksa hakikaten, 4 tane takılsın. Öyle değil mi ama?
HONEY Nickli Üyeden Alıntı Aynen buna öne çift disk takanı...... :( hangi marka balata takıldı?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları