bence komutanım bunu ıncı hocanın gormesı gerek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)bence komutanım bunu ıncı hocanın gormesı gerek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Komtanım bitiyomu o iş
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ne dersin ya baksana paso geziyo benim çakallar.....(tabi test amaçlı)yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Ya özür yazıyı gördüm ama resimleri şimdi gördüm benim bilgisayarda bişiler oluyo herhalde bitti yani diyosun çantalarda sanki senin eski çantalar gibi duruyo eksozun biri sola geçmiş artçıyla bile gidiyo inşallah bundan sonra sorun çıkmazda hocamda artık motoruyla katılır buluşmalara ellerinize sağlık
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)yalnız 3 resimde egzos yere değiyor gibi gözüküyor . görüntümü aldatıyor yoksa hakketten değiyormu?
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)sende doğru dersin gencer 2 kişi binince eksostlarıda farkettik onlarda düzeldi simdi hiç problem yok.gençer Nickli Üyeden Alıntı
kubi evet eksostları çift yaptık çantalarıda dediğin gibi .ama güzel oldu be..
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Valla elinize sağlık komtanım ne diyelim allah gönlünüze göre versin
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Komtanım inci örtmenin makinası değilmi?harbiden allah gönlünüze göre versin...
Askerler maşallah tosun gibi eksozda değer yere motorda değer.Bir parça motur...
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
caponord
Samsun
B Rh (+)hohoyytt.. örtmenimin motoruda yapılmışş.. tee samsunlara kadar gelir artıkın...
yaşar baba ellerine sağlık...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)yaww bi kopmuşuss tam kopmuşusss... ne zaman gitti o makine oralara... gomtanım ellerine sağlık maşşallah çok güssel gözüküyo...
SSUUUUuuu...!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)