Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Talking Regal Raptor Akü Bittiii

Arkadaşlar şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmamıştı ama geçende antalyaya gittim ve döndüğümde motorumun üstüne oturup çalıştırmayı denediğimde akü tamamen bitikti marş bile basmadı yani itip fln çalışmıyacak seviyede nasıl bağlarım buna ben kabloları kutup başları nerelerdedir mail atarsanız sevinirim msn: cihanakmansa@hotmail.com Şimdiden Teşekkürler...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    merhaba aramıza yeni katılıyorsun galiba önce kendine bir tanışma topiği açsan iyi olur sonrada sorularını sorarsın
    sorunun cevabı
    ükünün yerini bildiğini düşünüyorum bilmiyorsan motorun sağındaki yan kapağın altında akünün sağ ve solunda üstte iki vida var kabloların bağlı olduğu birinin üstünde kırmızı diğerinde siyah koruyucu var kırmızı + sıyah - takviye yapacaksan karşıdaki aküyle aynı ucları birbirine bağlacaksın sonra marşa basıp çalıştırabilirsin
    Şarj yapacaksan elide herhangi 12 voltluk bir adaptör varsa onunlada şarj edebilirsin bağlantılar aynı takviye yapar gibi kolay gelsin

cenkerdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cenker demir
    muhasebe
     RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    aleyküm selam hoşgeldin.
    Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur.

sophist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yagız
    ogretmen
     RR 250E-9 35 HTS 87
     ızmır
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    biliyorsunuz ben de yeniyim ve hala devam eden bir şarj problemim var.sizlerin tavsiyesi ile aküme baktım ama bir halt anlamdım.elektirkçiye götürdüm kuru akü bu dedi.ama az önce bir başka arkadışım aküye bakmak istedi ve bu sulu akü ve suyu eksilmiş dedi.bilemedim nasıl anlıyacağım akünün sulu mu kuru mu olduğunu.artı sulu ise bu eksilmeyi nasıl gidereceğim.
    teşekkürler.

cenkerdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cenker demir
    muhasebe
     RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    sök aküyü git aynısından (boyut ve amper ) al bir tane tak yerine veya aküyü sök bir tamirciye veya akü satan yere git şarj ettir olsun bitsin ben netten şarj aleti aldım boşalınca takıyorum şarja sıkıntım yok.
    Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur.

kayar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

sa

Alıntı sophist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biliyorsunuz ben de yeniyim ve hala devam eden bir şarj problemim var.sizlerin tavsiyesi ile aküme baktım ama bir halt anlamdım.elektirkçiye götürdüm kuru akü bu dedi.ama az önce bir başka arkadışım aküye bakmak istedi ve bu sulu akü ve suyu eksilmiş dedi.bilemedim nasıl anlıyacağım akünün sulu mu kuru mu olduğunu.artı sulu ise bu eksilmeyi nasıl gidereceğim.
    teşekkürler.
    hoşgeldin öncelikle anladığım kadarı ile aküyü söküp elektirikçiye götürdün ve bu kuru akü dedi yani akü şarj olamıyacak durumdamı ölmüşmü o zaman yeni bir akü alman iyi olur genelde akülerin ömrü 2 yıldır bilemedin iyi kullanılan 3 yıl gider senin akü ne kadarlık ona göre ugraşma akü al derim ben veya iyi anlayan birine iyice kontrol ettir ona göre davran kolay gelsin kardeşim

sophist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yagız
    ogretmen
     RR 250E-9 35 HTS 87
     ızmır
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    peki önerebileceğiniz bir akü markası var mı ben nette bosch akü gördüm uygun ücretli.bi de kaçlık almak gerekli mesela 12V/4 Ah yazıyor 33 tl ya da 12V/5 Ah 35 tl gibi.bunlar gibi bişey almamız uygun mudur

kayar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

sa

Alıntı sophist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki önerebileceğiniz bir akü markası var mı ben nette bosch akü gördüm uygun ücretli.bi de kaçlık almak gerekli mesela 12V/4 Ah yazıyor 33 tl ya da 12V/5 Ah 35 tl gibi.bunlar gibi bişey almamız uygun mudur
    aslında bu konular defalaca yazıldı eski linklerden rahatlıkla ögrenebilirsin regale 12V9A AKÜ ALACAKSIN KESENE GÖRE ARAŞTIR EN UYGUNUNU AL GENELDE 2-3 YIL GİDER DEMİŞTİM ZATEN GARANTİLERİ VARDIR HERALDE 1 YIL FAZLA PARA HER ZAMAN KALİTE OLMAZ ARABA AKULERİ 100 TL MOTORA GELİNCE 200 TL İSTER UYANIKLAR ARABA AKÜSÜNÜN 3/1 MALZEMEDEN YAPILIR FİAT 2 MİSLİ
    ARKADAŞLAR TÜYLERİ YOLDURMAYIN MOTORLULARI KAZ GİBİ GÖRÜYOR ÜRETİCİLER KOLAY GELSİN

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)