Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlk olarak böyle bir organizasyondan haberdar ettiği ve misafir perverliği için Rıza kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Bugüne kadar gördüğüm festivaller içinde organizasyon olarakta mekan olarakta arkadaşlık ve aile ortamı olarakta en güzeli diyebilirim.Daha alana girer girmez gördüğümüz güler yüz tüm yol yorgunluğumuzu aldı.Gelen misafirleriyle tek tek ilgilenen bir organizatör ilk defa gördüm diyebilirim.Hatta hiç yerinde durmadı diyebilirim.Bence herşey kusursuzdu.Ambulansından kolluk kuvvetlerine özel yaptırdığı piste yemeğinden kahvaltısına konserine misafirperverliğine kadar.Yaptığı bu güzel festivelden dolayı Remzi kardeşimi ve değerli Eşini kutlarım ve sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Her babayiğidin harcı değil tek başına böyle bir iş başarmak kendilerini canı gönülden alkışlıyorum.

Bir gün olur ve yolunuz düşerse sizleri ağırlamaktan gurur duyarız.

ve yeni tanıştığım Turgay kardeşimede herşey için teşekkürlerimi sunarım gönderdiğin selamları yerine ulaştırdım herşey gönlünce olsun

Biraz tembellik oluyor ama idare edin Kubilay abimin söylediği herşeye canı gönülden katılıyorum ve organizasyonda emeği geçen herkeze çok teşekkürler....

Gps cihazının bile yol bulamadığı yerlerden bizi getirdiğin için Selçuk sanada teşekkürler...
Ayrıca uykumuzun içine e.... sabaha kadar konuşan yan taraftaki bayanlara diycek bişi bulamıyorum... Sayelerinde yorgunluktan kendime gelemiyorum...