| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)Adamım sana ucuzundan yöntem.Alıyorsun bir hamak(10tl civarı) yakıyorsun ateşi.Ateşi yaktıgın en uygun noktaya kuruyorsun hamağı.Bu arada ateşin cazibesiyle doğal bir sohbet ortamıda yatağına kadar geliyor![]()
![]()
sevildiğini bil,bu kopyayıda herkese vermem![]()
![]()
Konuyu ve konvoyu takip et başkada birşey deme![]()
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ulen cadır dedıgın gıt carrefour boy boy var parada degıl bır tane mat al bır tanede uyku tulumu hepsi toplam 100 TL bıle bulmaz kardeşim cadırda yatmanın keyfını alınca ınan bır daha evde bılem evın ıcınde cadır kurup yatacaksın
hem ben sana o motoru ıstanbulda gez dıye satmadım yol yapalım bizlerle yol yap dıye sattım.Sensız olmaz gelıcen dedımmı gelıcen kardeşim gelirmisin diye sormuyoruz bıle o kadar
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
istanbul
A Rh (+)uzaysız geyik dönermi hiç![]()
dönmez tabiki :(
uzay gel gel gel :?::?::?::?::?::?::?:
ya büyük çadırı olan yokmu :?
bende iki kişilik var ama sağlam horlarım uzaya yazık ama ben rahatsız olmam derse sorun yok
büyük çadırı olanlar parnak kaldırsın
uzayda arkaya bir battaniye bağlar gelir işte birde dönüş yolu için kaçta çıkıcaz ordan admin amca ?
uzaysız bir gezi bir kamp bir festival olmaz
bizi kovalarlar orda uzay nerde nasıl getiremediniz diye
kıyma bize uzay atminim :|
admin yetemediği yerde atmin olarak yolda sana ihtiyacımız var :(
uzay gel gel gel uzay gel gel gel :?::?::?:
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)Emin olun ki en az sizin beni sevdiğiniz kadar ben de sizleri seviyorum canım motosiklet ailem benim. Her buluşmaya heyecan ile katılıyorum. Geyikler sizinle güzel, antin kuntin işler sizinle güzel. Bugün çadırımı da aldım, uyku tulumumu da, matımı da aldım.
Bekle bizi Çanakkale!!! Bekle bizi Rıza baba!!!
Çanakkale geçilmez :evil: O yüzden oraya kadar gidip, kamp yapıp geri döneceğiz![]()
RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
istanbul
A Rh (+)
sevinçten gözlerim yaşardışimdide uykusuz kalacağımız garanti :mrgreen: sabaha kadar bombaları patlatırsın esprik üstüne espirik
yoldan biracıklarımızda alırız of of of seviyorum sizi raptorriders
sezon hızlı başlıyor admin ve atmin eşliğinde rıza babada ev sahibi nasılsa sırtımız yere gelmez matlar var![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)