Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 435 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

kayar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

sa

şekermisiniz ki eriyeceksiniz sizlerin yaşında çamaşır telini zicir yapıp serivsin kardan buzdan gelmediği zaman 30 km yol yapıp işe gitmiş fabrika müdürünün teşekürünü almış insafsız trafik poliside dönüşte kazandıgım yevnmiyenin 2 misli cezasına çarptırılmış biriyim hala o polise hatırladıkca bildiğim .... bedduaları sayarım.
    o arada ısınmak için girdigim benzin istasyonlarında yag sobaları olurdu onlardan bir kaçını kucaklamışımdır bu günkü korumalar yok gazete kagıdını göhsüne koyarsın eldiven filan hak getire bir tanesinde rizeli bir agır vasita şöferi

ha uşağimmm sen akillimusun delimusin bu havada akıllı binmez sen delüsün heralde dedi
    peşinden
    ben senün yaşındayken beş giderdüm şimdi piri zor gideyruz sende benim yaşıma geldüğünde bu sözümü haturlarsun.egerki yaşarsan demiştü .kulakları çınlasın
    şükür yaşıyoruz.

şimdi gidenler marşa bassın gitmeyenler sesini çıkarmasın gideceklere yol versin

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı kayar2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şekermisiniz ki eriyeceksiniz sizlerin yaşında çamaşır telini zicir yapıp serivsin kardan buzdan gelmediği zaman 30 km yol yapıp işe gitmiş fabrika müdürünün teşekürünü almış insafsız trafik poliside dönüşte kazandıgım yevnmiyenin 2 misli cezasına çarptırılmış biriyim hala o polise hatırladıkca bildiğim .... bedduaları sayarım.
    o arada ısınmak için girdigim benzin istasyonlarında yag sobaları olurdu onlardan bir kaçını kucaklamışımdır bu günkü korumalar yok gazete kagıdını göhsüne koyarsın eldiven filan hak getire bir tanesinde rizeli bir agır vasita şöferi

ha uşağimmm sen akillimusun delimusin bu havada akıllı binmez sen delüsün heralde dedi
    peşinden
    ben senün yaşındayken beş giderdüm şimdi piri zor gideyruz sende benim yaşıma geldüğünde bu sözümü haturlarsun.egerki yaşarsan demiştü .kulakları çınlasın
    şükür yaşıyoruz.

şimdi gidenler marşa bassın gitmeyenler sesini çıkarmasın gideceklere yol versin
    Abi büyüksün
    bu saatte yazdığına göre Tekirdağ dan gelmiyorsun yada hiç gelmiyorsun?
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

kayar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

sa

Alıntı RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi büyüksün
    bu saatte yazdığına göre Tekirdağ dan gelmiyorsun yada hiç gelmiyorsun?
    rıza kardeşim o kadar istedim ancak işimle ilğili problem çıktı hafta sonu çalışmak zorunda kaldık çadırımı uyku tulumu her şeyimi hazırladım semaverimi bile getirecektim ama bu iş kötü geldi bu ekonomik krizde kaçırılmıyacak hafta sonu işi inşallah daha sonra telafi edeceğim yagmur çamur korkutmaz benide yagmurlu havada yıldırım ve dikatsiz sürücülerdedn korkarım sadece oda kaderde varsa sokakta bile çıkar karşıma artık sizlerin fotolarını ve yazıları ile yetinecegiz çaresiz
    gidenler saglıkla giiiiiiiidin dönün anlatın dinleyelim

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı kayar2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rıza kardeşim o kadar istedim ancak işimle ilğili problem çıktı hafta sonu çalışmak zorunda kaldık çadırımı uyku tulumu her şeyimi hazırladım semaverimi bile getirecektim ama bu iş kötü geldi bu ekonomik krizde kaçırılmıyacak hafta sonu işi inşallah daha sonra telafi edeceğim yagmur çamur korkutmaz benide yagmurlu havada yıldırım ve dikatsiz sürücülerdedn korkarım sadece oda kaderde varsa sokakta bile çıkar karşıma artık sizlerin fotolarını ve yazıları ile yetinecegiz çaresiz
    gidenler saglıkla giiiiiiiidin dönün anlatın dinleyelim
    Nasip neyse o olur.Kalanlara iyi haftasonları
    Aklımdayken yazayım; şu saat itibariyle yağış yoktur.
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)