devrem öncelikle eline ayağına sağlık... ben yokken gayet güzel bir keşif yapmışsın sağol varol... bu konuda arkadaşlar müsadenizle ben de bir iki kelam yapıcam... daha önce ki gezi fikirlerine ve planlarına biz eskişehir ekibi olarak katıldık hatta emrah kardeşim trilye için yine bir keşif çıkardı bizlere fikir edinmemiz maksadıyla ama gördükki durum bu sitede konuşulduğu gibi değil hepimiz iş güç sahibi insanlarız gezilere karar verirken önceden plan yapmak gerekiyor herkesin kendine göre mazereti ve handikapları mutlaka vardır. Ama optimum düzeyde herkesin katılabileceği şekilde olan gezi artık kararlaştırılıp yapılsın, zira sezonu kapatıcaz nerdeyse anlayacağınız geç kalıyoruz.
Emrah ın sizlere önermiş olduğu mekan benimde gayet iyi bildiğim bir yer hatta bir gece orada sabahladım çok keyifli idi. Oltayla balık olayına müsait düşünenler için gölde sazan ve yayın mevcut genellilkle sallama dediğimiz olta kullanılıyor ben öyle yapmıştım yem olarak küspe ayrıca haşlanmış mısır ve ekmeğe geliyorlar. Emrah zaten sponsor olayınıda halletmiş durum da muhtemelen basın da bu işle ilginecek sitenizi ve kullandığınız motorlarıda tanıtma imkanınız olabilir. katılım yüksek düzeyde olursa bayağı ses getirir diye düşünüyorum.

haydi hayırlısı....

bu arada okan kardeşime sonuna kadar katılıyorum açık sözlü olmak iyidir...