Herkese merhabalar, yaşım 23 ve istanbulda oturuyorum. Öğrenciyim. Şuan bir regalim yok ama sanırım bu hafta icinde olacak. Tabi bu konuda cok acil bi şekilde yardımlarınıza ihtiyacım var.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Daytona 250
İstanbul
0 Rh (+)Herkese merhabalar, yaşım 23 ve istanbulda oturuyorum. Öğrenciyim. Şuan bir regalim yok ama sanırım bu hafta icinde olacak. Tabi bu konuda cok acil bi şekilde yardımlarınıza ihtiyacım var.
RR Daytona 250
İstanbul
0 Rh (+)Hoşbulduk teşekkürler herkese.
oda olur belki:P Şaka bi yana, hevesim var, sevgim var ama bilgim yok motorlar konusunda, kocaman bi kazıklanmayla başlayıp daha işin başında soğumak istemiyorum bu sevgiden, ikinci el motor seçiminde bilgiye ihtiyacım var, ve ilgileniyorsunuz, teşekkür ederim bu durumda.
DD250 E-10
KOCAELİ
0 Rh (+)hoşgeldin. burada aradığın her türlü bilgiyi bulabilirsin gerçekten çok motor konusunda çok tecrübeli arkadaşlar , abilerimiz var sağ olsunlar sıkılmadan her türlü soruna cevap veriyorlar . şimdiden hayırlı olsun
41 PD 989
0 (+)
RR Daytona 250
İstanbul
0 Rh (+)Teşekkürler. evet konu açmadan önce bikaç gün takip ettim siteyi, gerçekten çok ilgili kişiler var, üşenmiyorlar cevap vermeye yada yardımcı olmaya güzel bir şey bu.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba aramıza hoş geldin 2 gündür akkoyun moto festivalde olduğumuzdan siteye yeni bakabiliyoruz sen sahibinden comda çok seçenek var oradan bakabilirsin vereceğin paraya alabileceğin en yüksek model en az km yi araştır daha sonrasında motorun temizliğinide göz önünde tutarak bini seç ve bir ustaya götüp göster kolay gelsin![]()
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)hoşgeldin Akın.
yol yapalım yol
regal raptor 2007ve gv650aquila
pendik
0 Rh (+)hoşgeldinizz
ben güzele güzel demem, kafam güzel olmayınca
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)