hayırlı ugurlu olsun guzel kardesım..allah kaza bela vermesın.
uzun yoldan once ekıpmanın hazır mı?...evrakların tam mı?...
once bunları hazırla.kendını bıraz sürüş kanadında tecrubelendır daha sonra yolun uzunu bıle sana kısa gelır...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)hayırlı ugurlu olsun guzel kardesım..allah kaza bela vermesın.
uzun yoldan once ekıpmanın hazır mı?...evrakların tam mı?...
once bunları hazırla.kendını bıraz sürüş kanadında tecrubelendır daha sonra yolun uzunu bıle sana kısa gelır...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
250E-9
istanbul
0 Rh (+)DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIRR...
0 RH(+)
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)İyice odaklanman lazım fanların açılması için. Yoğunlaşıp düşünce gücünü fanlara iletmelisin
Arkadaşlar vermiş cevabını. Anlattıkların buradan kesin cevabı vermek için yeterli değil. Su o kadar kaynar durumda ise açması lazım. Ehliyetini alınca Ali Ustaya gidip genel bir kontrol ettir derim ben. 5 dakika baksa temel sorunların olup olmadığını anlar![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba motorun hayırlı olsun kazasız belasız keyifle bin fan konusuna gelince önemli su fokurdamadan fanın açması lazım açmadan uzun süre kullanınırsan motora zarar verir benim gibi motoru yakarsın ( yatak sarar ) ortalama 1000 tl tutuyor benimki şu anda yapılıyor dikkkaaat
dd250e-9
istanbul
A Rh (-)çok sakat iş yapmışsın,öyle "bi bakıyım diye" radyatör kapağı açılmaz arkadaşım. kaynar su, buharın basıncıyla fışkırsaydı elin yüzün kaynar suyla yanardı. heyecanına ve merakına saygı duyuyorum ama bilmediğin her şeyi kurcalama. bu arada motorun hayırlı olsun
başa yazılacak şeyi sona yazdım ama olsun. kazasız belasız sürüşler. rüzgar seninle olsun.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Okan hayırlı olsun, güle güle kullan motorunu.
yol yapalım yol
RR Daytona 250
İstanbul
0 Rh (+)hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürüşler inşallah.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)