İşleri hemen ayarlıyayım çadırı ve hanımı kapıp cuma sabahı yola çıkıyorum inşallah görüşeceğiz.okan Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)İşleri hemen ayarlıyayım çadırı ve hanımı kapıp cuma sabahı yola çıkıyorum inşallah görüşeceğiz.okan Nickli Üyeden Alıntı
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
caponord
Samsun
B Rh (+)inşallah baba... allah tekerinize taş değdirmesin....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)valla millet bu ne sabırsızlık millet erken gitme yarışına girdi valla![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
caponord
Samsun
B Rh (+)sen adminsin .... gününde gelecen...ehehehhe.. biz erken giderisss....çattlaaaaaa.....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Gölette balık var mıdır??? Oltaları getiriyor muyuz??? Getireceksek nasıl bir takım yapalım??
yol yapalım yol
caponord
Samsun
B Rh (+)heeeee.. dooru dedin kardeşim selçuğum...dur o işi ööreniim gomtanımızdan ....iyi olur haa balık muhabbetide....vışşş....rakıda olacakki yanına... :lol: :lol: :lol:carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Bizdemi izin alsak naapsak veya cuma akşamı çıksak çok karanlıga kalırmıyız acep
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)müslüm abi sevgi abla onayladı mı cuma gidişi ?
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
EskişehirBalık yasak dönemde arkadaşlar. Bir hayli ceza yazıyoruz. Göz yümarsam ayıp olur. Ricam olta getirmemeniz yönünde.. Alper, Cuma akşamı başlatıcaz artık herhalde...
caponord
Samsun
B Rh (+)ben el feneriynen karşılarım sizleri kardeşim.. kopun da gelin.. bişi olmaz....yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 14 misafir)