Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 61 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 1151596061626371 ... SonuncuSonuncu
Toplam 754 adet sonuctan sayfa basi 601 ile 610 arasi kadar sonuc gösteriliyor

ARZUM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arzu taşçı
    Öğrenci
     yokk
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı ARZUM Nickli Üyeden Alıntı

peki bişey sorucam motoru olmayan ve gelemeyenlere ne diyor .. veya bayanlara ne diyor
    Öncelikle söylenen söz yarınki buluşmanın coşkusuyla sitedeki samimiyete istinaden söylenen, okuyan arkadaşlarımızın nazımızı çekeceğini bildiği için Admin'in yaptığı bir latifeydi. Polemiğe sürüklemek için söylemedi... Önce sitedeki dostlukları solumak sonra bu tarz yanıtlar vermek gereklidir diye düşünüyorum...

Bayanlar başımızın tacıdır her zaman. Motoru olmayanlar da inşallah en kısa zamanda istedikleri makinaya kavuşurlar. Motorlu ya da motorsuz, burası bir dostluk sitesidir...
    sen yanlış anladın bende bi latife yaptım emin ol neyin şaka olucanı biliyorum tabiki burdaki hiç bir arkadaşla polemik yapmam.. ama yinede hatırlattığın için sağol

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Bu durumda aramıza hoşgeldin Arzum
    yol yapalım yol

ARZUM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arzu taşçı
    Öğrenci
     yokk
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı
    Bu durumda aramıza hoşgeldin Arzum
    çok teşekkürler çok şanslısınız inşallah vaktiniz iyi geçer allah tekerinize zeval vermesin.

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Carvalhom, sağ bekim, sol açığım, santrforum!! Yolculuk öncesi bi gergin gördüm seni!! )) Alper the Admin'e de söyle laf atıp durmasın! Biz gidemeyenlerin yarasını dağlamasın!!

Bu arada aramıza hoşgeldin Arzum! Yalova'ya gelmenin yollarına bak! Önümüzdeki haftasonu oradayız!
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Biraz geç oldu ama malesef hastalık nedeniyle yarın be olmayacağım. Yazın ortasında sel sümük öksürük hapşırık yuvarlanıyorum. Kısmet değilmiş demek ki. Olmayınca olmuyor. Millete iyi eylenceler. Kazasız belasız gidin gelin inşallah.

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arzum, musun nesin? Bana "ben de gelmek istiyorum ama motorum yok diye falan filan deme!" Bilirler, KİMSEYİ ARKADA BIRAKMAM ! Biri beni götürsün dedin de götürmedik mi? Öle diil mi be Selçuk , bişi sölesene ! Zaten canım sıkkın , çatacak adam arıyorum !!!!!!!!!!!
    İsmail in motorunun elektirk aksamını yakmış emre motor ! Çok fenayım ! Valla keyif meyif kalmadı ! İlker'in de oğlu hasta ! Ben böle işinnnnn....
    Şeytan diyor bu gece çık yola ! Saat 21:38 . Yarın grup gelmicek olsa var yaaa !
    Neyse !
    Yarın ki grup size sesleniyorum ! Sabah kahvaltınız hazır ! Yine deniz kenarı , adam başı 5 YTL ! YUMURTA DAHİL !
    Maximum oyalanma süresi 30 dk.
    Uyarı : Lastiğinin izini takipp ettiğim BAŞPAPAZ ların bana öğrettiklerine paralel, kazasız belasız disiplinli bir sürüş olur inşallah !
    Carvalho, Topçular iskelesinde sizi bekliyor olucam !

AMA CANIM ÇOK SIKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN ! O EMRE MOTORUN .........

cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cem kurt
    İktisat
     -
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    simdi grupta kac kisiyiz? kimler gelmiyor?
    Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Aloooo Speedy, öyle surat asmak, negatif vermek yok... Demin konuştum İsmail'le, gün içinde 11 gibi motoru hazır olacak, bizden en fazla 5 saat sonra ortamda olacak... İsmailsiz vokal olmaz... Islak ıslak bakma öyle...

Arzum kardeşimiz şimdilik bizleri tanımadığı için çekingen davranıyor, ilk buluşmada o da kendini gruba ait hisseder... Haftaya Yalova gezisi süper bir fırsat mesela...

Moonchild, sensiz yapılan axılları neyleyim ben... Yokluğun hissedilecek... Bi daha olmasın...

Lunatic, çok geçmiş olsun. Etrafa çöp bırakanlar cezaya çarptırılacaklar, söz. Zaten iki tane komutan var, bize sabah kesin mıntıka temizliği yaptırır :mrgreen:
    yol yapalım yol

İsmail Akyürek
    Bankacılık
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    cemaat selam. inanın acayip sinirlerim bozuk.ama her işte bir hayır vardır diyerek sinir stres yapmak istemiyorum.
    usta en kötü ihtimal 12 de elinde dedi. yarın erken açıp hemen toplamaya başlayacak motoru. bende gidip başında durcam.
    carvalhom telde konuştuğumuz detaylar için sana alo yapacağım. eskihisarda vapura bindiğimde alo yaparım bu sayede varış
    zamanımda netleşir. hayırlısıyla geçte olsa gelcem kardeşler. bana ve iclal e bir çadırlık yer açın bakalım.

sipidim sanırım benim motorun elektrik aksamı en başından beri bozuktu. 3 tane fan yaktım yavvvv. olacağı var be kardeşim. şu an yanında efeslemeyi tercih ederdim ama kader :P yalnız yuvarlıyorum efesleri
    inşallah eskişehire....

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Geç olsun güç olmasın İsmailim... Çiğ börekleri kaçıracaksınız ama ben size Rumeli Hisarında ısmarlayacam söz...
    Cebim açık, istediğin zaman ararsın. Motorda olmadığım sürece konuşuruz, veririm yol detaylarını. Ben de ararım zaten seni...

Kolaylıklar sana,

İclal ile ikinize de iyi yolculuklar ayrıca
    yol yapalım yol

Sayfa 61 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 1151596061626371 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 14 misafir)