Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 67 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 17576566676869 ... SonuncuSonuncu
Toplam 754 adet sonuctan sayfa basi 661 ile 670 arasi kadar sonuc gösteriliyor

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    evet bütün arkadaşlar sağ salim yerlerine ulaşmışlar.allaha şükür acı bir haber almadık vede üzülmedik .

şimdi geleyim sanal alemi gerçek aleme dönmesinde herkesin yani uzak mesefelerdeki arkadaşların kardeşlerin buluşmasına ortam sağlıyan emrah kardeşime ve bu yaptığı organizasyonda onu destekleyen saygıdeğer eşine ve hani o kocaman çok güzel motoru olan sabah akşam üzerinden inmiyen karnını doyuracam diye 24 saat yeminli çalışan( havada karada denizde herzaman her yerde diye yemin eden) ayhan kardeşimede çok çok teşekkür ediyorum .

gelelim bizim duruma şimdi hanım bunları okudu inci hocada verdi gazı işinden izin alamıyan bizim hanım bir gün geç gidipte beni niye götürmedin diye bize küstü hey millet nolcak benim halimmmmmmmmm

HELP HELP Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
    yengem hiç kafasına takmasın bi toplantıda onun için yaparız be yaşar baba.
    zaten voyagerıda unuttun gittin.... :D olmadı valla...

bak şimdi şunun yediği naneye ya ben sana acıdım halinede almadım elinde yoksa kafaya koydum biliyon vermesen döve döve alacaktım elinden.. ammmmm amasıda bu bu sabah aranızdaki muhabeti gördüm dönmüşsün bekar cennetinden yorgunnnn argınnnnnnnnn yatmisın benim boğanın üstüne ha bide ben yanına gelince ben kızmayım diye makinanın üzerinde bana susu bişeydeme su sigarayı yak demen ya görüyon demi ben onun için unutmuş numarasına yattım sevenler AYIRILIRMI YAW ayrılmazzzzz ha bide senin makina medyatik falan oldu ben istemem üle artis martis ...... biliyon ben onu etilerde gezmek için alacam hala gözüm üzerinde ama artisle nasıl gitcez oralara şimdi (güzel kardeşim seni sevgiyle öpüyorum ha bide o tesisin sorumlusunda uzak dur dikkat et iteliyecek birini sana gibi geldi bana)
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

mehmet özdikmenli
    İşletme
     regal 2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abi doğru diyosun hepimiz göerdük. yatmaya yolladım diyr havada bastın :D

ToMCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ayhan
    TSK
     RR
     Çorum
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kadına el kalkarmı okanım hemşerim... aaaaa bakma sen onlara

sen popülersin abicim ondan.... :lol:
    [color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    hee yaa... adamın işi gücü yok bütün gece evlendirme memuru gibi çalışıyodu valla...

ayhan baba kolla kendini ... yaşar baba doğru tespitde bulunmuşşş... :lol:

chopell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

chopell
    Tıp
     Honda CBF 150 ADVENTURE :)
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    gezinin, insanların, organizasyonun müthişliğini yazmayayım bir kez daha.. sadece teşekkür edeyim ben.. hatta çok teşekkür ederim..
    fekat bizim çok büyük sıkıntımız vardı.. kimsenin haberi yok.. :frown:
    motorumuss yoktu bizim.. yoktu bizim motorumuzz... :( anlayabilir misiniz ki bu duyguyu.. :hayir:
    ama bi rahat geldik ki arabayla sormayın.. :evil: :evil: :D

ayhan
    TSK
     RR
     Çorum
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
    evet bütün arkadaşlar sağ salim yerlerine ulaşmışlar.allaha şükür acı bir haber almadık vede üzülmedik .

şimdi geleyim sanal alemi gerçek aleme dönmesinde herkesin yani uzak mesefelerdeki arkadaşların kardeşlerin buluşmasına ortam sağlıyan emrah kardeşime ve bu yaptığı organizasyonda onu destekleyen saygıdeğer eşine ve hani o kocaman çok güzel motoru olan sabah akşam üzerinden inmiyen karnını doyuracam diye 24 saat yeminli çalışan( havada karada denizde herzaman her yerde diye yemin eden) ayhan kardeşimede çok çok teşekkür ediyorum .

gelelim bizim duruma şimdi hanım bunları okudu inci hocada verdi gazı işinden izin alamıyan bizim hanım bir gün geç gidipte beni niye götürmedin diye bize küstü hey millet nolcak benim halimmmmmmmmm

HELP HELP Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
    yengem hiç kafasına takmasın bi toplantıda onun için yaparız be yaşar baba.
    zaten voyagerıda unuttun gittin.... :D olmadı valla...

bak şimdi şunun yediği naneye ya ben sana acıdım halinede almadım elinde yoksa kafaya koydum biliyon vermesen döve döve alacaktım elinden.. ammmmm amasıda bu bu sabah aranızdaki muhabeti gördüm dönmüşsün bekar cennetinden yorgunnnn argınnnnnnnnn yatmisın benim boğanın üstüne ha bide ben yanına gelince ben kızmayım diye makinanın üzerinde bana susu bişeydeme su sigarayı yak demen ya görüyon demi ben onun için unutmuş numarasına yattım sevenler AYIRILIRMI YAW ayrılmazzzzz ha bide senin makina medyatik falan oldu ben istemem üle artis martis ...... biliyon ben onu etilerde gezmek için alacam hala gözüm üzerinde ama artisle nasıl gitcez oralara şimdi (güzel kardeşim seni sevgiyle öpüyorum ha bide o tesisin sorumlusunda uzak dur dikkat et iteliyecek birini sana gibi geldi bana)
    abi motör senin itin olur al bin at....

evet abi yaa adam taktı kafayı bana sabah ben uyurken gelmiş kalk diyo burda uyuma gir eve yat muhabbeti falan oldu... yok ab sağol ben almıyım ben kocaoğlanın üstünde rahatım dedim... bilmiyom valla ne olucak bidaha musaözüne gitmesek mi neeeee :lol:

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    herkesin sağ salim evlerine ulaştığına cok sevindim

ben halen eskişehirdeyim ve emrah komutan halen beni agırlıyor

anladığım kadarı ile Okan şimdilerde dayağını yiyordur.. Okan sen abicim 3 duble iç bir şey hissetmessin... okanın yaptıklarının tüm acısını şimdi oya hanım cıkartıyordur merak etmeyin
    okan aksu da vardı dimi sağ salim ..

Ya Ayhan komutan masa altı burbon ne oldu ben gittikten sonra :? :?

aslında Müslüm baba kısaca yazmış ESKİŞEHİRE TAŞINIYORUM diye

Yaşar komutanım katlanacaksın be abicim küslüğe ablam nedese haklı

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Kino Nickli Üyeden Alıntı

anladığım kadarı ile Okan şimdilerde dayağını yiyordur.. Okan sen abicim 3 duble iç bir şey hissetmessin... okan yaptıklarının tüm acısını şimdi oya hanım cıkartıyordur merak etmeyin

kinom valla hiç sorma hanım bizi çizdi gel kurtar beyawwwww

ha bide masa altı burbon ha yaw sende az değilsin yengeye ve bizlere kırmızı şarap diye yutturdun bende sen gidince okan gösterdi kino baba viskiyi tam götürememiş diye çıkardı masanın üstüne koydu bende telef olmasın dedim senin burbonu mangal başındakilere biraz su birazda buz koyarak içsinlerde nereye yatarsa yatsınlar diye daattım gitti ..(mangal başındakiler kendilerini bilir benden yana yarasınnnnnnnnnn
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

ayhan
    TSK
     RR
     Çorum
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Kino Nickli Üyeden Alıntı

anladığım kadarı ile Okan şimdilerde dayağını yiyordur.. Okan sen abicim 3 duble iç bir şey hissetmessin... okanın yaptıklarının tüm acısını şimdi oya hanım cıkartıyordur merak etmeyin

abi masa altı burbonu gençler bulmuşlarr herkes nasiplenmiş ben zaten rakıyla başlamıştım biliyosun...yarasınnnnnnnnnnnn

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    iyi o zaman ya boşa gitmemişşş tabii ki yarasınnnn

ama ilik gibiydi vallahha gerçi buza alışık değildim ya birden boğazım tıkandı. buzlu olunca

yaşar komutan kurtarma operasyonunu ancak çarşamba gibi olur. aslında sende 1-2 götüreydin (metzeler ilacı ile beraber) baş ağrın falan kalmazdı ama. haaaa şimdi anladım neden senin başın ağrıyordu ablamızı bırakınca arkada, ondan tadın tuzun yoktu..

bak belki bu yazılar biraz kurtarır seni. bende diyordum yaşar komutan niye düşünceli eğlenmiyor tevekkeli deil anlaşıldıııı :? :?

Sayfa 67 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 17576566676869 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 13 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 13 misafir)