Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 31 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 21293031323341 ... SonuncuSonuncu
Toplam 754 adet sonuctan sayfa basi 301 ile 310 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Arkadaşlar İstanbul Eskişehir arası yol durumu için sizleri biraz bilgilendirmek istedim, çünkü Kapıdağ için o yolu kullandım.
    Sayın Aidikurt Alper kardeşimin yazdığı gibi siz sabah 7 de hareket etseniz 8 de araba vapuru ile Yalovaya geçseniz, saat 9 da Yalova dasınız. Bursa girişi otoban sapağından Eskişehir-Ankara yönüne doğru da saat 10 da dönüyor olursunuz. İnegöl e doğru yola düştüğünüzde yokuş çıkacağınız için saat 10 ile 10,30 arası inegöl civarında mola verebilirsiniz. Kalan yolunuz 100-110 km. kadar. Yollar çok güzel bazı yerlerde servis yolundan tek şeride düşsenizde bu mesafeler kısadır. Araç trafiği fazla olmamasına rağmen kamyon sayısı orana göre fazla, o yüzden iniş çıkış fazla olduğundan kamyon ve Tır lara dikkat edin.
    İnegöl Bozüyük arasında Mezitlerin bol olduğu derelerden geçerken yollar virajlı ve sollama yasağı uzun çizgili bölgeyi dikkatli gidin sabırlı gidin. İnegöl den sonra kalan 1,5 saatlik yolu saat 10,30 da çıksanız bozüyükde de 10-15 dk. mola verseniz saat 12 veya 12,15 de Eskişehir de olursunuz inşallah. Emrah komutan saat 13 e göre çiğ börek organizasyonunu ayarladığı için rahatlıkla yetişirsiniz. Galiba erken gelecek arkadaşlar sizleri börekçi dükkanında bekliyor olacaklardır.İnşallah bende eşimle beraber ve Ankara dan Lunatic Ahmetle sizleri bekliyor olacağız.

İsmail Akyürek
    Bankacılık
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    aksu abim yine süper yol güzergahı çıkarmışsın eline sağlık. İnegöl bozüyük arasındaki mezitler için arkadaşlarımı bende uyarmak isterim.
    yıllarca yazlığımıza arabayla giderken o yoldan geçtik, gerçektenden insanın sinirlerini zorlayan virajlar,en üst seviyede dikkat şart.
    eskişehirde de inşallah kazasız belasız gidicez ve süppper vakit geçircez ...

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    pek değerli Aksu baba... pamukova-bilecik- eskişehir yolu nasıldır acep??... hesaplama olarak bakıldığında iki yolda km olarak eşit görünüyor amma birinde arabalı vapur devreye girip 35-40 dakikalık bi zamana mal oluyor...diğer yandan pamukova ayrımına kadar otobandan gidiliyo... engin yol bilginizden yararlanabilirmiyisss... saygılarrr....
    SSUUUUuuu...!

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı agresus Nickli Üyeden Alıntı
    pek değerli Aksu baba... pamukova-bilecik- eskişehir yolu nasıldır acep??... hesaplama olarak bakıldığında iki yolda km olarak eşit görünüyor amma birinde arabalı vapur devreye girip 35-40 dakikalık bi zamana mal oluyor...diğer yandan pamukova ayrımına kadar otobandan gidiliyo... engin yol bilginizden yararlanabilirmiyisss... saygılarrr....
    yaw bozuk olsa ne çıkar sağlam olsa ne çıkar gidecez be volkanım aslanlar gibi dua et makinalar bi halt çıkarmasın başımıza
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Valla o zaman yanarız işte, kazasız belasız sorunsuz inşallah.

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    yaw bozuk olsa ne çıkar sağlam olsa ne çıkar gidecez be volkanım aslanlar gibi dua et makinalar bi halt çıkarmasın başımıza
    baba biz gittik hiçi dert çıkmadı tırsma sen :P gidicezgelicez hayırlısıyla

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Allah nasip ederse gidicesss işşallah da... ben yol açısından şeeddiydim... aynı klometre neden bi de fapura biniyosss dedimdiii.... bi de yaklaşık150 km otoban, geriside güssel bi yol... daha rahat gideriss diye şeeddiydim... yanii..... bu sebeple aksu babaya bi danışıyım, bi feyz aliiimm dediydimmm... amma velakin aldım cevabımı vesselammm.....
    SSUUUUuuu...!

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Allah nasip ederse gidicesss işşallah da... ben yol açısından şeeddiydim... aynı klometre neden bi de fapura biniyosss dedimdiii.... bi de yaklaşık150 km otoban, geriside güssel bi yol... daha rahat gideriss diye şeeddiydim... yanii..... bu sebeple aksu babaya bi danışıyım, bi feyz aliiimm dediydimmm... amma velakin aldım cevabımı vesselammm.....
    evet aksu kardeş
    volkanda müsade ederse onunla yola çıkacagız.bu yol için fikrin nedir?
    cuma dan dimi volkan ım ?
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    töbeee estafurullah.... müsade ne demek rıza hocam, kadı efendim, sahnezanım, kavuklum.... hatta Allah nasip kısmet ederse gomtanım kıymetlim ilen inci örtmenimde bizlere eşlik etmek istemekteler... dabiii sizin izniniz olursa haşmetlim, sultanım, pek değerli şahsiyetim, karagözüm, hacivatım....
    SSUUUUuuu...!

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    la gelinde nası gelirsenis gelin yavv.. .biz sizi bekliyo olacass.. yolda kalan olursa çekiç pense yetişiris alimallah...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Sayfa 31 Toplam 76 Sayfadan BirinciBirinci ... 21293031323341 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)