Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı
UYYYŞŞŞŞŞ.. dinamitde var.....valla korkulur senden müslüm baba....

Alıntı emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
Beyler az önce Alper özelden azıma yaptı.

Bu listeye adımı yazdırmıştım ama 3 hafta kadar önce feci sakatladığım belim hala iyileşmediği için gelemeyeceğim. Bunu burada belirtmeyi de unuttum. Kusuruma bakmayın. Ne yazık ki gelemeyeceğim gibi görünüyor. 2 gün içinde mucize olmazsa tabi... Katılım sayısının önemini vurgulayan notu da görmemiştim. Herkesten özür dilerim.

Not: Emrah çok satıldı ama daha bugüne kadar kimseyi satmadı.

kardeşim geçmiş olsun....bende de bi boyun ağrısı peydah oldu... kendime güvenemediğimden arabayla gelmeye karar verdim...dükkanın önünde tavla oynarken bi eşek şakasına kurban gittim...ense köküme bi tokatla karışık yumruk yedim .. belki 1 ay oldu ki uzun süre motora binince tekrar nüksediyor....

sağlıktan öte hiçbişey yok kardeşim...şartlarını zorlama ......tekrar geçmiş olsun...
Saol baba sana eşşek çarpmış bana da bir saksı çarptı... İrice bir saksının yerini değiştirirken oldu. Bir de üstüne iyi gelir diye sürdüğüm Termoflex allerji yaptı mı... İçi ağrıyor dışı yanıyor. İki gece sabahladım hiç bir yere dayanamadan...

Yalnız senin atlattığın şey çok ciddi... bir sürü felç olan adam varmış o şaka yüzünden... Bütün sinirler oradan geçiyor... Çok geçmiş olsun.. bir daha eşşeklerle muatap olma...