Biraz çabuk zira millete laf anlatmaktan bıktım, alışmış herkes sitede resimlere bakmaya bizim sistem ters geliyor bende sabırsızlanıyorum tabii.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Biraz çabuk zira millete laf anlatmaktan bıktım, alışmış herkes sitede resimlere bakmaya bizim sistem ters geliyor bende sabırsızlanıyorum tabii.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
-
İstanbul
A Rh (+)Evet ama Muslum Baba, sadece 30 tane resim yuklenmis resim yukleme islemi bitmeden yayina veremeyiz, ben album olayini hazirlamaya basladim, resimleri bir an once gormek isteyen arkadaslar resimlerini yollasinlar, resim yollanmadan benim de yapabilecegim cok fazla birsey yok...
Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Gönderin ülen resimleri beni getirmeyin oraya.![]()
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)Biraz geç oldu ama ancak fırsat bulabildim teşekkür mesajı yazmak için. Hernekadar eskişehirde de teşekkürlerimizi bildirmiş olsak da buradada birkez daha bildirmenin gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bukadar güzel bir organizasyon yapmak her babayiğidin harcı değil. Herşey için Emrah komututana teşekkürler. Her katıldfığım gezide motosiklet sevdam ve motor sevdalısı dostlarla bir arada olmak daha çok keyif veriyor. sitemizde çok fazla üye var ama birçoğu sadece seyirci olarak burada yazılanları okuyorlar. Bence bu sessiz izleyiciler bikez olsun gezilere katılmalılar ve daha sonra ne kaçırdıklarını anlayacaklar.
foam party
:mrgreen:
E9
İstanbul
B Rh (+)biz gelemeyenler içinde resim yollarsanız sevinirim alperim ayrıca selam............
KARTALLAR YÜKSEK UÇAR...34 YDH 46
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)erol abi resimler yükleniyor şuanda başka birlinke . hepsi toplanınca bütün fotoların oldjğu başka bir albüm linki olacak. bizde merak ediyoruz. bakalım ne resimler çıkacak![]()
foam party
:mrgreen:
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)orda bir BULL vardı ANTALYA'ya gidecekti
ne oldu? öldümü kaldımı? diyenlere... (Gerçi kimse dememiş ama...)
ewet arkadaşlar bende vardım sağ sağlim...
9 saat sürdü ama neyse...
bakalım dönüş kaç saat sürecek????
Emrah ve Ayhan komtanlarımıza sonsuz saygılarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum.
Herşey için...
haydi çocuklar motora
EskişehirHayırlı yolculuklar Bülent dostum.. Ben katıldığın için teşekkür ederim..
caponord
Samsun
B Rh (+)ne günlerdi beee...
canım nostaljik bişiler çekti heralde....![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)hehehe 15 saatte Antalya'dan Bolu'ya gelmiştim :P
ye ye ye bitmediydi yol bitürlü :mrgreen:
peh pehh peehhh
haydi çocuklar motora
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)